Termeni si conditii - Reporter Stiri

Ultimele Stiri

Termeni si conditii

Negare de raspundere

Situl atat.ro este un portal romanesc de stiri ce isi extrage continutul de pe cele mai mari situri de stiri romanesti. Prin urmare, atat.ro nu este raspunzator de veridicitatea stirilor publicate. Va recomandam sa vizitati paginile originale ale articolelor care va intereseaza pentru a le citi in intregime.

Regulament si conditii

Toate serviciile, continutul si informatiile de pe portalul de stiri AT@T sunt oferite asa cum sunt. Ele nu sunt verificate si pot fi, bineinteles, false. Orice actiune ce poate urma in dupa folosirea portalului de stiri este raspunderea  si responsabilitatea fiecarui cititor; mai exact, navigarea si informatiile de pe portal sunt un privilegiu care vi se ofera si nu un drept.

Confidentialitate

Situl atat.ro cat si siturile banerelor si reclamelor ce sunt afisate pe portal folosesc cookies; acestea sunt folosite, prin intermediul navigatorului folosit de vizitatori,pentru a inregistra unele din actiunile acestora pe sit. In afara de aceste cookies, atat.ro nu va cere nici o informatie pentru folosirea/navigarea pe sit si nu este nevoie de inregistrare pentru a citi stirile/articolele publicate.

Publicitate

Prin intermediul portalului puteti face publicitate unui produs, magazin, serviciu ori website publicand un articol publicitar referitor la acesta.
Articolele pot contine un maxim de 10000 de caractere si orice numar de link-uri/imagini catre paginile advertiserului. Aceste articole vor aparea online numai dupa plata donatiei de 10$ (prin Paypal ori card bancar). Publicarea articolului se va face imediat dupa validarea donatiei.
Articolele publicitare apar pe prima pagina a sitului ca si articole de stiri normale, la maxim 1-2 zile de la efectuarea platii si pot fi usor editate pentru a se armoniza cu template-ul sitului.
Va rugam sa retineti ca nu acceptam articole despre produse/servicii/situri ilegale si ca donatia dvs nu va fi returnata. Aceasta nu reprezinta plata pentru aparitia articolului pe portal ci o donatie pentru a incuraja editorii sa verifice/publice articolul dvs.
Pentru a publica un articol publicitar urmati urmatoarele etape:

  • Trimiteti-ne pe Facebook articolul respectiv; imediat veti primi un link pentru efectuarea donatiei (ce se va face utilizand serviciile 2CO)
  • Dupa validarea donatiei, articolul va fi publicat si va vom trimite adresa acestuia