Ianis Hagi, dat exemplu unui star de la Aston Villa, adus pentru 25 de milioane de lire sterline! „Steven Gerrard va cere efort și inspirație”

Jurnaliștii englezi îl atenționează pe fostul mijlocaș al celor de la Bayer Leverkusen, Leon Bailey, transferat de Aston Villa pentru 25 de milioane de lire sterline, vara trecută, că dacă nu va alerga mai mult, nu va avea nicio șansă să joace sub coordonarea lui Steven Gerrard.

Britanicii îl dau exemplu pe Ianis Hagi, cel care se pregătește exemplar la Rangers și care l-a obligat pe Steven Gerard, prin atitudinea sa, să-l folosească mai des.

Dacă nu va prelua din mentalitatea lui Ianis Hagi, Leon Bailey nu va avea multe meciuri în tricoul celor de la Villa, Gerrard fiind un antrenor care cere „efort și inspirație” din partea tuturor jucătorilor săi.

Ianis Hagi, exemplu pentru Leon Bailey de la Aston Villa

Într-un dialog cu presa din Scoția, Steven Gerrard a declarat că „este un vis să lucreze cu Ianis Hagi”. Cu toate aceste, englezii afirmă că fostul mijlocaș al celor de la Liverpool nu a fost impresionat de tehnica fanastică pe care jucătorul o are, ci de „etica necruțătoare de muncă pe care Ianis a demonstrat-o”. Acesta fiind principalul motiv pentru care Ianis a devenit om de bază într-un sezon în care Rangers a câștigat primul titlu după 10 ani.

În acest sezon, Leon Bailey a adunat șase meciuri pentru Aston Villa, pentru care a marcat un gol și a oferit două pase de gol. Prea puțin pentru un fotbalist în care s-au investit atât de mulți bani. Din cele șase partide în care a jucat, Aston Villa a pierdut cinci dintre ele.

Fostul atacant al celor de la Aston Villa, Gabriel Agbonlahor, este de părere că Leon Bailey ar trebui să se axeze mai mult și pe faza defensivă, dacă dorește să facă cu adevărat carieră în Premier League.

„Am urmărit meciul cu Southampton, ultimul a lui Dean Smith, pierdut cu 0-1. Leon Bailey este un jucător grozav, dar nu l-a urmărit o dată pe Kyle Walker-Peters. Dacă ești aripă sau atacant, tot trebuie să-ți faci treaba defensivă. Cred că Steven Gerrard va cere asta fiecărui jucător”, a declarat Agbonlahor, conform hitc.com.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.Cititi aici articolul original.
November 18, 2021 at 10:58PM

Ianis Hagi, dat exemplu unui star de la Aston Villa, adus pentru...
Ianis Hagi, dat exemplu unui star de la Aston Villa, adus pentru 25 de milioane de lire sterline! „Steven Gerrard va cere efort și inspirație” Jurnaliștii englezi îl atenționează pe fostul mijlo…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri