G4Media: Contracte fără licitație de 420.000 de euro pe programul Anghel Saligny pentru firma unui fost vice de Consiliu Județean

image

Firma Isco Invest SRL, unde fostul vicepreședinte PSD al CJ Giurgiu Lucian Corozel deține 50% din acțiuni, câștigă pe bandă rulantă contracte de consultanță cu primăriile din județ, conform unei anchete publicate de G4 Media.

Societatea comercială Isco Invest SRL a fost fondată în aprilie 2021 și are sediul într-un apartament de bloc din Sectorul 5 al Capitalei, notează publicația citată.

Are doi acționari, Lucian Corozel și Gabriel Istrătescu, ambii cu câte 50%, conform Termene.ro.

Potrivit datelor SICAP, firma s-a înscris pe portalul achizițiilor publice la finalul lunii iunie. De atunci până în prezent a încheiat 32 de contracte atribuite direct, toate cu primării din județul Giurgiu.

Potrivit jurnaliștilor G4Media, firma Isco Invest SRL a obținut în lunile octombrie și noiembrie contracte de peste 420.000 de euro. Obiectul contractelor: consultanță oferită primăriilor pentru proiecte finanțate prin programul Anghel Saligny.

Lucian Corozel nu vede nicio problemă

Lucian Corozel este fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Giurgiu din partea PSD. El a preluat această funcție în 2017, după ce Cristian Marciu a devenit senator, notează publicația citată.

Corozel are 41 de ani și, conform presei giurgiuvene, a absolvit Managementul Financiar Contabil la Universitatea “Spiru Haret”. 

Contactat de jurnaliștii G4Media, fostul vice al Consiliului Județean Giurgiu a declarat că nu vede nicio problemă în faptul că firma sa câștigă contracte cu primăriile din județul pe care l-a păstorit.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE. Cititi aici articolul original.
November 25, 2021 at 12:41AM

G4Media: Contracte fără licitație de 420.000 de euro pe...
G4Media: Contracte fără licitație de 420.000 de euro pe programul Anghel Saligny pentru firma unui fost vice de Consiliu Județean Firma Isco Invest SRL, unde fostul vicepreședinte PSD al CJ G…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri