Florin Prunea l-a criticat în direct pe Ilie Dumitrescu: “Să-ți fie rușine! Nu se face așa ceva!”. Replica lui “Mister”

image
  • F1: Marele Premiu al Qatarului, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Prunea l-a pus la zid pe Ilie Dumitrescu, cel care l-a lăudat în direct pe Răzvan Burleanu pentru că s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi. Hagi a refuzat oferta primită de la FRF, însă Prunea s-a enervat după ce a văzut că Ilie Dumitrescu apreciază inițiativa lui Burleanu:

Florin Prunea l-a criticat în direct pe Ilie Dumitrescu: “Să-ți fie rușine! Nu se face așa ceva!”. Replica lui “Mister”

“L-aș ruga pe Ilie să nu mai vorbească în numele Generației de Aur! Generație de Aur nu e formată numai din Ilie Dumitrescu, Hagi, Popescu. Mai era și Didi Prodan! Eu te-am cunoscut altfel!

Tu erai altfel! Băiatul ăsta pe care tu îl lauzi, Burleanu… să nu mai vorbești în numele Generației de Aur! Ilie, tu care ești unul dintre noi, nu poți să spui că Răzvan Burleanu a făcut un pas. Nu știu ce interese ai tu, lasă-mă să vorbesc. Ilie, nu se face așa ceva, ce ai făcut tu în seara asta!

Niciun reprezentant al Generației de Aur nu a făcut așa ceva! Nu mai vorbi în numele Generației de Aur! Vorbește în numele tău, nu în numele nostru! Să-ți fie rușine!”, a fost mesajul lui Florin Prunea, în direct la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu i-a răspuns ferm lui Florin Prunea: “Florin, eu nu fac nimic pe interes! Eu nu sunt cumpărat, nu apăr interesele nimănui, eu spun ce s-a întâmplat astăzi. Florin, eu am spus că apreciez inițiativa de astăzi. Eu nu am niciun interes ascuns, Florin!

Dacă Burleanu apreciază munca de antrenor a lui Hagi… Eu n-am interes, eu peste cinci ani tot aici o să fiu. Ăsta e un dialog ieftin, nu vreau să intru. Eu am avut ofertă de la Răzvan Burleanu, să-mi aleg orice funcție vreau, și am refuzat. Am spus că fac parte din altă echipă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Florin Prunea se află într-un conflict uriaș cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Prunea i-a acuzat în repetate rânduri pe oficialii FRF că, sub îndrumarea lui Burleanu, au făcut investiții în țară doar pentru a-și asigura voturile la următoarele alegeri: “Au făcut niște terenuri prin țară… Dacă plouă, nu mai poți intra pe el. La Iași, au construit unul într-un abator!

Centre de Excelență! La Târgu Mureș aveau buget de două milioane de euro pe an. Unde s-au dus banii? Pe salarii. Antrenori, antrenorii zonali. Așa merg lucrurile, ca să se adune voturile”, a spus recent Prunea, prezent în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Hagi și i-a oferit postul de selecționer! "Regele” a dat răspunsul pe loc

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu managerul Farului Constanța, Gheorghe Hagi, căruia i-a oferit postul de selecționer.

Gheorghe Hagi a refuzat oferta, deoarece pentru moment nu poate renunța la clubul Farul, unde este acționar majoritar:

“Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurule erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore și am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.

Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare și proiect ambițios.

V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am și eu părerea și opinia mea, cum și dvs aveți să spuneți ce gândiți. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.

A fost o situație, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acționar, sunt și manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos și nu are rost să interpretăm ce nu rebuie.

Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acționari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal și logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie și la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim și la echipa mare”, a spus Hagi, la Digi Sport Special.

Etichete: gheorghe hagi , frf , digi sport special , florin prunea , ilie dumitrescu , selectioner romania , razvan burleanu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE. Cititi aici articolul original.
November 22, 2021 at 01:53AM

Florin Prunea l-a criticat în direct pe Ilie Dumitrescu:...
Florin Prunea l-a criticat în direct pe Ilie Dumitrescu: “Să-ți fie rușine! Nu se face așa ceva!”. Replica lui “Mister” F1: Marele Premiu al Qatarului, duminică, 16:00, Digi Sport 1 Liga 1:…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri