image
  • Accident mortal în județul Ilfov
  • Doi tineri au murit pe loc

O fată în vârstă de 21 de ani și un băiat de 20 de ani s-au stins din viață într-un cumplit accident de mașină. Tragedia a avut loc în această seară, 13 octombrie, la Cernica, județul Ilfov. În aceeași mașină mai era pasager și un minor în vârstă de 16 ani care a fost transportat de urgență la spital.

Tragedie fără margini în județul Ilfov! Doi tineri au murit pe loc într-un cumplit accident rutier

În această seară, 13 octombrie, un cumplit accident rutier a avut loc la Cernica, județul Ilfov. În momentul impactului în mașină se aflau trei tineri, dintre care o fată de 21 de ani și un băiat de 20 de ani, dar și un minor în vârstă de 16 ani.

Din nefericire, băiatul și fata de 20, respectiv 21 de ani, au murit pe loc, în timp ce adolescentul de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, fiind transportat de urgență către o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La volanul automobilului era conducătorul auto de 20 de ani care avea permisul de conducere abia din luna august. Din primele detalii, tânărul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei.

"În jurul orelor 18:54, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism răsturnat, precum și 3 victime, rezultate în urma accidentului. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în auto. De asemenea, au efectuat manevre de resuscitare conducătorului auto, ulterior declarând decesul acestuia și au acordat îngrijiri medicale celui de al treilea ocupant, aceasta fiind transportat ulterior, la o unitate spitalicească din București. Totodată, la locul accidentului rutier, au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, pentru asigurarea și conservarea locului faptei, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică. În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Citește și: Accident teribil în Cluj! O femeie de 47 de ani a murit, după impactul puternic cu un alt autoturism


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Tragedie fără margini în județul Ilfov! Doi tineri au murit pe loc într-un cumplit accident rutier
Accident mortal în județul Ilfov Doi tineri au murit pe loc O fată în vârstă de 21 de ani și un băiat de 20 de ani s-au stins din viață într-un cumplit accident de mașină. Tragedia a avut loc …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri