author logo

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 00:27

Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 00:47

Simona Halep a avut de luptat mai aprig decât o arată scorul care i-a asigurat calificarea în turul 3 al Indian Wells, 7-6, 6-1 în defavoarea Martei Kostyuk.

În ciuda faptului că este cu 11 ani mai în vârstă decât oponenta sa din turul 2, Simona Halep a arătat o stare de nervozitate mai acută decât Marta Kostyuk în momentele în care greșelile de joc au început să apară. 

  • Probleme pentru Simona Halep, la primul meci fără Darren Cahill: „Atitudinea nu a fost bună, dar mă bucur că am câștigat!”
' }, { html: '' }, { html: '' } ];

În interviul oferit pe suprafața de joc, la scurt timp după terminarea partidei, Simona Halep a admis că atitudinea sa nu a fost cea potrivită, însă nu poate să nu se bucure de rezultatul pozitiv, anume prima victorie semnată în etapa în care va fi antrenată de Daniel Dobre și Adrian Marcu. 

„Se simte bine să fiu din nou sănătoasă și să joc din nou aici, la Indian Wells. E un turneu minunat, mereu mă simt bine când revin și e grozav că putem juca, chiar dacă de obicei o făceam în luna martie.

Astăzi am jucat mai agresiv decât în mod normal. Atitudinea mea nu a fost grozavă, dar e bine că am câștigat,” a declarat Simona Halep imediat după încheierea partidei cu Marta Kostyuk.  


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Probleme pentru Simona Halep, la primul meci fără Darren Cahill: bdquo;Atitudinea nu a fost bună, dar mă bucur că am câștigat!
SPORT.RO Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 00:27 Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 00:47 Simona Halep a avut de luptat mai aprig decât o arată scorul care i-a asigurat…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri