image

România a fost învinsă de Germania, vineri, la Hamburg, scor 1-2, într-un meci disputant în cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Golul echipei noastre naționale a fost marcat de Ianis Hagi (9). Pentru Germania au înscris Gnabry (52) și Muller (81).

"Nu aș fi fost supărat dacă golul de 2-1 venea dintr-un atac, dintr-o combinație. Dar așa am luat gol din fază fixă, dintr-un moment static, într-un moment în care trebuia să fim precauți. Ca determinare, nu cred că le putem reproșa ceva jucătorilor. Nu știu dacă este cel mai bun meci de când sunt aici, pentru că am pierdut. Le-am spus jucătorilor că este păcat pentru efortul pe care l-au făcut, să pierdem dintr-o fază fixă.

Urmează trei finale, unde depindem de noi. Aici s-ar putea să avem o problemă, trebuie să vedem cum îi vom recupera pe jucători din punct de vedere mental.

Golul lui Ianis a fost frumos, așteptam să vedem un astfel de gol. Ianis poate să creeze astfel de faze. Avem trei finale acum, dacă le câștigăm o să terminăm pe locul 2. Băieții meritau un punct în seara asta", a declarat, pentru PRO TV, Mirel Rădoi.

La rândul său, Ianis Hagi a afirmat: "Plecăm din Germania fără niciun punct. Obiectivul era să luăm cel puțin un punct. N-am reușit să marcăm al doilea gol. Analizăm meciul, suntem triști. Luni este un meci foarte important. Avem foame de rezultate".

Întrebat dacă jucătorii noștri mai au putere să alerge în meciul cu Armenia după partida de la Hamburg, mijlocașul lui Rangers a răspuns: "Pentru România, mereu!".

Luni, 11 octombrie, în Ghencea, de la 21:45, echipa noastră națională primește vizita Armeniei. Meciul poate fi urmărit pe PRO TV și VOYO.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Mirel Rădoi, după Germania – România 2-1: "Urmează trei finale, depindem de noi"
România a fost învinsă de Germania, vineri, la Hamburg, scor 1-2, într-un meci disputant în cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Golul echipei noastre naționale a fo…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri