image
  • Liga Națiunilor: Italia - Belgia, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Spania - Franța, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Campionul mondial va porni de pe poziția a 11-a a grilei de start, fiind penalizat deoarece Mercedes a decis să folosească al patrulea motor, depășind astfel cota alocată.

Dacă strategia va da roade vom afla la finalul sezonului - Hamilton a reușit să evite un start mai jos de locul 11 după ce a câștigat calificările. 

”Este cel mai bun pole position din cariera mea”, a glumit britanicul, știind că performanța nu va fi contabilizată. Hamilton speră acum să repete isprava de anul trecut de la Istanbul când a câștigat cursa deși pornise de pe locul 6.

Lewis Hamilton: ”Voi ataca la maximum!”

”Atunci am urcat pe 3 după primul viraj, a contat enorm.Acum va fi un start diferit, pista arată altfel, sunt alte circumstanțe.

Dar eu țintesc victoria. Va fi greu, dar nu imposibil. Voi ataca cu toate forțele, sper să avansez repede, dar prioritatea va fi să scap de necazuri și coliziuni. Apoi, voi aborda cursa pas cu pas”, a declarat Hamilton. 

Va fi o misiune complicată deoarece ar trebui să depășească 4 piloți care nu vor ceda deloc ușor - este vorba de rivalul la titlu, Max Verstappen, al doilea pe grila de start, apoi de coechipierul acestuia de la Red Bull, Sergio Perez, al 6-lea, dar și de cei de la Alpha Tauri, echipa înrudită. Pierre Gasly este pe 4, iar Tsunoda pe 9. 

Hamilton a reușit să termine pe locul 2 după ce a plecat de pe 19 în carieră, dar se întâmpla în 2006, în Formula 2, chiar înainte de a debuta în F1 cu McLaren.

Înaintea cursei, campionul mondial are 2 puncte avans față de Max Verstappen, cu 7 Marii Premii rămase de disputat.

Etichete: lewis hamilton , max verstappen , lewis hamilton istanbul


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Lewis Hamilton promite spectacol la Istanbul după ce va pleca de pe locul 11: ”Voi ataca la maximum!”
Liga Națiunilor: Italia - Belgia, duminică, 16:00, Digi Sport 1 Liga Națiunilor: Spania - Franța, duminică, 21:45, Digi Sport 1 Campionul mondial va porni de pe poziția a 11-a a grilei de st…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri