image
  • Brigitte Pastramă, șefă de șantier
  • Bruneta nu a stat pe gânduri și a dat indicații angajaților
Brigitte Pastramă, șefă de șantier

Brigitte și Florin Patramă continuă seria lucrărilor pe șantier. În lipsa soțului ei, bruneta s-a apucat de treabă și a îndrumat angajații să pună toate detaliile la punct.

,,Din păcate, baieții mei nu vor sa aibă factor de decizie când este vorba de mutat sau de organizat, asa ca am lăsat treaba mea deoparte și m-am dus sa le arat cum trebuie exact sa mute biroul și asta mi-a luat ceva timp. ”, a declarat Brigitte Pastramă.

Cu multă atenție și sub îndrumarea lui Brigitte, angajații s-au pus pe treabă și au mutat obiectele de mobiler.

Bruneta nu a dat doar indicații și a ajutat și ea la lucrări. Echipată cu mânuși, Brigitte a dus toate sarcinile la capăt.

,, A trebuit sa modific și în magazie lucrurile pe care le depozitasem acolo, o parte din ele aparțineau fast-food ului pe care l am închiriat. Ne-am descurcat foarte bine și am reușit să rezolvam. ”, a mai spus Brigitte.

Florin Pastramă a venit în ajutorul soției sale

După câteva minute, și-a făcut apariția și Florin Pastramă, care a fost plecat să cumpere materiale de lucru pentru angajați.

Soțul brunetei nici bine nu a ajuns și s-a apucat de treabă, precizând că fără el lucrurile nu pot da roade.

,,Când m am întors de la cumpărături am cautat-o pe Brigitte, nu o vedeam. Ea se chinuia cu o canapea, atunci am dat un angajat la o parte și am ajutat eu. Ca dacă nu sunt eu, atunci cine. L-am ajutat pe celalalat angajat și am montat până la urmă biroul. ”, a spus Florin Pastramă.

Cu multă muncă și implicare, cei doi soți au dus toate sarcinile la capăt alături de angajații lor

Citește și: Zarug, cuvinte grele la adresa Adrianei Trandafir în competiția Asia Express. Concurentul a spus tot ceea ce gândește despre actriță / VIDEO


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Brigitte Pastramă, șefă de șantier! Cum se impune bruneta în fața angajaților / VIDEO
Brigitte Pastramă, șefă de șantier Bruneta nu a stat pe gânduri și a dat indicații angajaților Brigitte Pastramă, șefă de șantier Brigitte și Florin Patramă continuă seria lucrărilor pe șantie…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri