• Adriana Trandafir s-a lovit la coloana.
  • Vedeta s-a accidentat în cursa pentru ultima șansă.

În ”Asia Express” nimic nu lipsește, de la certuri, la accidentări și până la momentele emoționante care transformă show-ul în totalitate, totul este posibil, căci totul este real.

Și pentru că este cât se poate de real, în ediția de miercuri seara, în cursa pentru ultima șansă, în care au intrat soții Natanticu, Adriana Trandafir și fiica sa, dar și Shift cu Connect-R, telespectatorii au luat parte la un moment... dureros și la propriu și la figurat.

Adriana Trandafir s-a lovit la coloană, pe Drumul Împăraților
Adriana Trandafir și Maria Speranța vorbesc și gesticulează
Adriana Trandafir, căzătură pe scări, cu mielul în spate

Cea care a simțit pe pielea ei că adrenalina și dorința de a câștiga uneori te pot pune la pământ a fost Adriana Trandafir, care, în drumul spre Irina Fodor, în timp ce căra un miel în spate, a căzut pe scări, lovindu-se puternic în zona coloanei vertebrale.

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a spus Adriana Trandafir la ”Asia Exprss”.

În urma incidentului pe care mama sa l-a suferit, Maria Speranța a avut un mare șoc, căci îngrijorată pentru starea de sănătate a celei care i-a dat viață, pentru o clipă a crezut că incidentul a fost unul atât de grav, încât o să le facă să nu mai înainteze în show-ul ”Asia Express”.

”Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi”, a adăugat și Maria Speranța, îngrozită de căzătura mamei sale.

Însă, din fericire, cursa pentru ele nu s-a oprit la această probă, căci fosta concurentă de la ”Te cunosc de undeva”, puternică din fire, s-a ridicat și a mers mai departe, hotărâtă să termine ceea ce a început.

Citește și: Mihai Petre, criză de nervi în timpul misiunii la Asia Express. Ce l-a scos din minți pe concurent: ''Deja mă disperi'' / VIDEO


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Adriana Trandafir, accidentare dură, pe Drumul Împăraților. Actrița a căzut pe scări, în cursa pentru ultima șansă: ”Am crezut că acolo o să se termine” / VIDEO
Adriana Trandafir s-a lovit la coloana. Vedeta s-a accidentat în cursa pentru ultima șansă. În ”Asia Express” nimic nu lipsește, de la certuri, la accidentări și până la momentele emoționante c…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri