Fotbal. Liga a IV-a / Vulcanul a remizat la Ha╚Ťeg, Uricaniul spulberat─â, Petrila a pierdut

image

de Loredana JUGLEA

Cea de a doua etap─â din campionatul Ligii a IV-a, la fotbal, a adus rezultate previzibile, dar ╚Öi o mul╚Ťime de goluri.

Derbiul etapei a fost jocul de la Ha╚Ťeg, unde echipa local─â, CSO Retezatul, una dintre grup─ârile care ╚Öi-au anun╚Ťat inten╚Ťia de a lupta pentru pro­mo­varea ├«n liga a treia, a primit replica unei alte echipe cu preten╚Ťii, CSM Mihai Viteazu Vulcan. Jocul s-a ├«ncheiat nedecis: 0-0. Rezultatul ├«i avantajeaz─â pe oaspe╚Ťi, afla╚Ťi dup─â dou─â etape pe locul al treilea ├«n cla­sa­ment.

Minerul Uricani a pierdut din nou la scor mare, fiind ├«nvins─â, acas─â, de ╚śoimul B─âi╚Ťa.

Echipa din Vale are 15 goluri primite ├«n dou─â meciuri. Inter Petrila a pierdut la Victoria C─âlan, echip─â care se anun╚Ť─â a fi revela╚Ťia acestui ├«nceput de campionat.

Rezultate

ACS Minerul Uricani - ACS ┼×oimul B─âi┼úa: 0-7; CSM Dacia Or─â┼čtie 2010 - CSM Deva: 7-3; AS Victoria C─âlan - CS Inter Petrila: 2-0; CSO Retezatul Ha┼úeg - CSM M. Viteazul Vulcan: 0-0; C.S. „Gloria” al Ora╚Öului Geoagiu-CS Hunedoara 8-3.

Dup─â dou─â etape conduc ├«n clasament, cu c├óte 6 puncte, Gloria Ora╚Öului Geoagiu ╚Öi Victoria C─âlan, urmate de echipele din Vulcan ╚Öi Ha╚Ťeg.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Fotbal. Liga a IV-a / Vulcanul a remizat la Hateg, Uricaniul spulberata, Petrila a pierdut
Fotbal. Liga a IV-a / Vulcanul a remizat la Ha╚Ťeg, Uricaniul spulberat─â, Petrila a pierdut de Loredana JUGLEA Cea de a doua etap─â din campionatul Ligii a IV-a, la fotbal, a adus rezultate previzi…

0 comentarii:

Trimite╚Ťi un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri