image

de Loredana JUGLEA

Luni, 13 septembrie, CSM Dacia Orăștie a fost gazda organizării Ședinței Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

CSM Dacia Orăștie este un partener de baza în dezvoltarea fotbalului la nivelul județului Hunedoara.

În cadrul ședinței s-au pus bazele unor noi proiecte privind redresarea fotbalului în mediul rural. În acest sezon s-a stabilit un record negativ privind participarea în campionatul Ligii 5: doar 6 echipe!

„Apreciem prezența d-lui viceprimar al Municipiului Orăștie, Cristian Ovidiu HENDREA, la ședința Comitetului Executiv! Mulțumim d-lui Ștefan Marius, președintele CSM Dacia Orăștie, pentru găzduirea ședinței Comitetului Executiv”, se arată pe site-ul oficial al AJF HUNEDOARA. Liga a cincea va debuta pe data de 18 septembrie.

După o pauză foarte lungă cauzată de pandemia COVID-19, reprezentanții echipelor de Liga 5 prezente la Sesiunea de lucru de la Băcia au stabilit că primele meciuri ale echipelor de Liga 5 să se dispute în Cupa României etapa 1, programată pentru data de 12 septembrie 2021, urmând ca prima etapă a noului sezon de Liga 5 să se desfășoare în data de 18 septembrie 2021.

Cu un format competițional adaptat situației actuale, campionatul se va derula cu 10 etape în perioada de toamnă(tur-retur) si cu 10 etape în perioada de primăvară a anului 2022(tur-retur).


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Echipe putine in Liga a V-a
de Loredana JUGLEA Luni, 13 septembrie, CSM Dacia Orăștie a fost gazda organizării Ședinței Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. CSM Dacia Orăștie este un partener de b…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri