Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă reacționează la condamnările dictate marți de Curtea de Apel București, în dosarul Giga TV. Gușă îl introduce în această poveste pe Florian Coldea, fost șef operativ al SRI, despre care afirmă că s-ar afla în spatele revoltei USR PLUS. De asemenea, Gușă face o legătură neașteptată între Hrebenciuc și Clotilde Armand.

„Pedeapsa 'divină', directă pentru Hrebe și indirectă pentru Coldea: primul plătește prețul pentru impunerea lui Clotilde, al doilea pentru faptul că e tovarăș cu Hrebe, în spatele revoltei USR/PLUS, și trebuia făcut de rușine și pus la colț!”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Viorel Hrebenciuc, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.  Laura Georgescu, fosta șefă a DNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare. Și Gheorghe Ştefan a fost condamnat, pedeapsa fiind majorată, față de fond, de la 3 ani şi 9 luni închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare. În privința Narcisei Clementina Iorga, instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare pe durata unui termen de încercare de 5 ani.

Viorel Hrebenciuc a fost cercetat pentru că, susţineau anchetatorii la momentul trimiterii în judecată, acesta s-a implicat spre a determina funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei postului Giga TV - controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Narcisa Iorga a fost urmărită urmărită penal de procurorii anticorupţie pentru că i-ar fi sugerat primarului din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, în ce mod se poate redobândi licenţa şi la cine să apeleze pentru asta, nominalizându-l pe deputatul Viorel Hrebenciuc. Potrivit DNA, ca urmare a indicaţiilor primite de la Narcisa Iorga, „persoana respectivă i-a solicitat sprijin deputatului Hrebenciuc Viorel, astfel încât acesta să se implice nemijlocit în realizarea de demersuri pentru a determina funcţionari din cadrul Consiliului Naţional al Audiovizualului (C.N.A) ca instituţia ce reprezintă singurul organ de reglementare în domeniul audiovizualului să revină asupra deciziei prin care a fost retrasă licenţa pentru postul de televiziune respectiv”. Procurorii anticorupţie susţin că Viorel Hrebenciuc - deputat şi membru al Comitetului Executiv Naţional al PSD -, la cererea lui Gheorghe Ştefan, s-a implicat nemijlocit în realizarea de demersuri pentru a determina funcţionari din cadrul CNA ca instituţia să revină asupra unei decizii prin care a fost retrasă licenţa pentru postul Giga TV.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE.
Articol original

Cozmin Gușă, explicație explozivă pentru condamnările din dosarul Giga TV: 'Pedeapsă pentru Hrebe și Coldea'
Analistul politic Cozmin Gușă reacționează la condamnările dictate marți de Curtea de Apel București, în dosarul Giga TV. Gușă îl introduce în această poveste pe Florian Coldea, fost șef operati…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri