Felicitări pompierilor din Predeal pentru modul cum au acționat după un apel telefonic primit marți dimineață, în jurul orei 08:30.

– „Nu știu dacă am sunat bine. Un pui de urs e căzut într-un canal și se vede că nu are cum să iasă, iar dacă mai stă acolo sigur moare. Puteți să veniți să-l ajutați?
– Ați sunat foarte bine, l-a asigurat Costin, comandantul Gărzii de Intervenție a pompierilor din Predeal, pe cel care a sunat. Plecăm imediat către dumneavoastră. Tot ce vă rog este să nu fie nimeni în zonă. Există pericolul ca ursoaica să-l caute și vă puneți viața în pericol. Găsim noi o metodă să-l salvăm… nu vă faceți griji!

După numai câteva minute, pompierii din Predeal au văzut despre ce este vorba și au găsit o soluție pe cât de simplă, pe atât de eficientă: au coborât în canal o scară pe care puiul de urs s-a cățărat imediat și a reușit să iasă.

Echipajul de pompieri a rămas o vreme în zonă, ca să se asigure că ursulețul ajunge în pădurea din apropiere, de unde probabil venise”, este textul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Articol original

Pui de urs, recuperat dintr-un puț de canalizare
Felicitări pompierilor din Predeal pentru modul cum au acționat după un apel telefonic primit marți dimineață, în jurul orei 08:30. – „Nu știu dacă am sunat bine. Un pui de urs e căzut într-un canal…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri