SANCTIUNI…Peste 160 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au actionat în ultimele 24 de ore, la nivel judetean, pentru verificarea respectãrii mãsurilor de protectie sanitarã în contextul pandemiei Covid-19. În vederea prevenirii rãspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului, au intensificat activitãtile de verificare a modului în care se respectã prevederile legale privind unele mãsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 6 misiuni specifice si actiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pietele, târgurile, restaurantele si terasele, precum si mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 395 de persoane, peste 115 de obiective/locatii de interes si societãti comerciale, precum si peste 60 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat 22 de persoane care nu au respectat mãsurile de protectie individualã, acestea fiind sanctionate contraventional conform legislatiei în vigoare, cu amenzi în cuantum de 17.750 lei. Totodatã, politistii au depistat si 2 persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, acestea fiind sanctionate cu avertisment.

Articol original

Sãrbãtorile Pascale presãrate cu zeci de amenzi
SANCTIUNI…Peste 160 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au actionat în ultimele 24 de ore, la nivel judetean, pentru verificarea respectãrii mãsurilor de protectie sanitarã în contextul p…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri