SPRIJIN…Pentru a veni în ajutorul pãrintilor care nu vor avea cu cine sã lase copii, Ministerul Educatiei a creat cadrul legal pentru ca grãdinitele sã poatã organiza activitãti cu copii în perioada vacantei prelungite de primãvarã.

Astfel, un numãr însemnat de grãdinite din sistemul de educatie va functiona si pe perioada vacantei de primãvarã, cu avizul directiilor de sãnãtate publicã. Numãrul acestora este diferit de la o sãptãmânã la alta, în functie de solicitãri si de capacitatea grãdinitelor de a asigura resursa umanã. În judetul Vaslui, 11 grãdinite vor functiona în perioada 12-16 aprilie, în perioada 12-29 aprilie un numãr de 19 grãdinite îsi vor deschide portile pentru copii, iar de pe 26 pânã pe 29, doar 2 grãdinite vor fi deschise.

Pãrintii care au fost surprinsi de prelungirea vacantei de primãvarã si se aflã în imposibilitatea de a sta acasã cu copiii în aceastã perioadã pot apela la grãdinitele deschise din judet. Urmeazã sã fie publicatã lista cu grãdinitele care vor functiona în perioada vacantei.

Articol original

Vacanta prelungitã de Paste va deschide grãdinitele
SPRIJIN…Pentru a veni în ajutorul pãrintilor care nu vor avea cu cine sã lase copii, Ministerul Educatiei a creat cadrul legal pentru ca grãdinitele sã poatã organiza activitãti cu copii în perioada…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri