Ministrul Educaţiei a transmis marți, 23 martie, Ministrului Sănătăţii, o adresă prin care solicită ministrului Vlad Voiculescu ca trecerea cursurilor în sistem online să se facă „numai în situația în care la nivelul localității este declarată stare de carantină”. În prezent, ordinul prevede că școlile revin la cursurile online acolo unde rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 depăşeşte 6 la mia de locuitori, ceea ce în cazul Bucureștiului, s-a întâmplat astăzi.


În adresa trimisă lui Vlad Voiculescu, Cîmpeanu cere analizarea „cu celeritate” a propunerii ministerului Educației de modificare a Ordinului nr. 3235/93/2021, astfel încât „școlile trec în sistem online numai în situația în care la nivelul localității este declarată starea de carantină.Totodată, ministrul a făcut o declarație fermă pentru Mediafax.


Nu accept să se închidă şcolile şi să rămână toate celelalte deschise! Când se intră în carantină, închidem şi şcolile. Până atunci, suntem consecvenţi principiului că şcolile se închid ultimele.

Sorin Cîmpeanu:

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a transmis membrilor Comitetului pe Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti că indicele comunicat de DSP este marţi de 6,22 la mie şi că aşteaptă propuneri de măsuri, până la finalul zilei.


Articol original

Sorin Cîmpeanu, după ce București a depășit rata de infectare de 6: „Nu accept să se închidă şcolile şi să rămână deschis restul”
Ministrul Educaţiei a transmis marți, 23 martie, Ministrului Sănătăţii, o adresă prin care solicită ministrului Vlad Voiculescu ca trecerea cursurilor în sistem online să se facă „numai în situația …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri