AGRESOR… Polițiștii bârlădeni au reținut un individ de 25 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Concret, în cursul zilei de 17 ianuarie a.c., la ora 17.33, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un copil de 14 ani, din municipiu cu privire la faptul că, în aceeași seară, la ora 17.00, în timp ce se afla în municipiul Bârlad, pe strada Emil Racoviță, a fost deposedat de telefonul mobil și, când a plecat în urmărirea autorului, acesta l-a lovit cu pumnii și picioarele.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 2.500 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri