ALTERNATIVĂ… De câteva zile, Vasluiul este sub asediu. Mii de vasluieni, din oraș sau din comunele învecinate, ba chiar și din Negrești, iau cu asalt supermarketurile, așa că se stă la cozi ore întregi. Oamenii cumpără tot ce este nevoie de Crăciun și se simt extenuați după orele de stat la cozi sau în trafic.

Pentru toți cei care nu au răbdare sau nu au timp să meargă la cumpărături, este important de știut că există în Vaslui o firmă care face livrări la domiciliu și la care puteți apela până la ora 22.00. Este singura firmă de acest gen din oraș, firmă locală de livrare produse alimentare, iar cei care au cumpărat de aici se declară mulțumiți.

Pentru cazul în care optați pentru cumpărături online, la adresa de mai jos a magazinului online RALU Magazin Alimentar, https://ralumagazinalimentar.ro/?fbclid=IwAR30yYs8Yrs_QDMHP25rUxdrSJgLLVtMGvjfB9Hq6dq3ufmH96MnEN-bHFQ

puteți selecta ce produs doriți, îl adăugați în coș, iar firma vi-l livrează acasă imediat.

Important este de știut că acest serviciu poate fi de ajutor și celor care sunt în izolare în aceste zile, astfel că pot să-și cumpere online tot ce doresc, iar agenții de la RALU le vor aduce produsele cerute. Cei de la RALU au pus la dispoziție și o linie telefonică, 0799/333.008, la care puteți suna de la 7.30 și până la 22.00.

Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri