NEMULȚUMIRI…

„18 martie 2020 – „În cel mai rău scenariu, vom ajunge la 10.000 de îmbolnăviri într-un ritm rapid”.

Acum, România e pe cale să devină un uriaș cimitir, cu peste 10.000 morți. Doar bolile de inimă omoară azi, la noi în țară, mai mult decât Covid-19.

Am strigat, încă din luna martie, TESTAȚI MASIV!

„Strategia” Guvernului PNL e alta: nu testăm deloc sau testăm puțin, prin urmare nu avem infectări! Vedeți exemplul testărilor din weekend, unde sunt zero teste în anumite județe și, prin urmare, zero infectări.

Cu strategia asta a ascunderii gunoiului sub preș, am ajuns în topul european al ratei fatalității, respectiv al numărului de decedați din număr infectați. La nivel de UE, pe acest criteriu, avem doar trei țări înaintea noastră (Italia, Suedia și Irlanda), iar în câteva zile depășim și Irlanda, pentru că nicăieri în UE nu se moare ca în România de COVID-19.

Ce spune Guvernul PNL? Că totul e sub control: „obiectivul e să rămânem pe platou” (!?), „avem suficiente locuri ATI”, „există soluții pentru a suplimenta numărul de medici”. Toate minciunile cu UN SINGUR OBIECTIV: să se desfășoare alegerile!

Salvarea de vieți omenești, ADEVĂRATUL OBIECTIV, a fost ratat într-un mod înspăimântător! La fel și SALVAREA ECONOMIEI, care e în agonie!

După alegeri vom vedea adevărata măsură a TRAGEDIEI: România va ajunge pe locul 1 la nivelul UE în ceea ce privește decesele cauzate de coronavirus, raportat la numărul celor infectați.

Ne îndreptăm spre dezastru, iar realitatea arată că gestionarea coronavirusului înseamnă un eșec de proporții al sistemului.

Solicit Guvernului explicații pentru abordările diferite ale județelor în ceea ce privește testările: de ce, la aceeași populație, unii pot testa de trei ori mai mult? Vreau explicații cu privire la anchetele epidemiologice – de ce în unele județe se pot face în 24 ore, iar în altele se fac în cinci zile?

Solicit Guvernului schimbarea urgentă a definiției de caz pentru TESTĂRILE GRATUITE și includerea în eșantionul de testare gratuită a contacților!

Solicit Guvernului testarea gratuită, până când rezultatul devine negativ, a tuturor celor cu teste pozitive!

În paralel, cer deschiderea școlilor, cu toate măsurile de siguranță luate. Nu poți abuza de „definiția de caz”, în așa fel încât să restrângi testările gratuite ca să-ți dea bine cifrele oficiale!

Ce face PNL acum e un SACRIFICIU ELECTORAL INUTIL. Cei din PNL nu mai sunt politicieni (pentru că un politician știe că orice obiectiv electoral trebuie subordonat salvării de vieți omenești!), s-au transformat în CĂLĂI” –

mesajul deputatului Daniel Olteanu, PRO România.
Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri