MAGHIARI DE OCAZIE… Ani de zile, ne-am înfuriat auzind că maghiarii fac ce doresc în Ardeal, cum calcă legile românești în picioare, afișând doar steaguri ungurești în Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc sau cum se prefac că nu știu românești, cu celebrul „Nem tu dom romano”. Nicio reacție din partea președintelui Iohannis.

La Valea Uzului, în județul Bacău, în 2019, ungurii au profanat un cimitir al eroilor românilor. Din nou, niciun cuvânt din partea lui Iohannis.

De ani de zile, parlamentarii UDMR fac legea în Parlament, în timp ce politicienii români sunt mult prea slabi pentru a le pune piciorul în prag. Voturile UDMR contează pentru o tabără sau alta, la guvernare sau pentru a trece o lege sau alta.

Dar, cum ajung maghiarii să ia atât de multe voturi la parlamentare?, par să se întrebe unii români, care nu înțeleg mecanismul diabolic, perfect legal, pus la cale de reprezentanții maghiarilor.

În fiecare județ al României, s-au găsit români care să se ocupe de activitatea UDMR, ca președinți de filiale locale ale maghiarilor. Ei bine, la Vaslui, UDMR are membri în toate secțiile de votare la aceste alegeri parlamentare, adică sunt 542 de „unguri” în tot județul, la tot atâtea secții de votare. De fapt, vorbim de vasluieni care, pentru 3-400 de lei, cât vor primi pentru activitatea în secția de votare pe 6 decembrie, au semnat documente în numele UDMR.

Adevărul este că toți acești vasluieni au fost instruiți de conducerea locală a UDMR să voteze cu maghiarii, să pună ștampila pe sigla UDMR. „Eu te pun în secția de votare, tu îmi aduci două voturi din familie”. Așa sună trocul la care iau parte sute de vasluieni, înainte de a fi trecuți de UDMR-ul de la Vaslui pe liste la secțiile de votare. Pentru că înțelegerea este valabilă și pentru soții/soțiile celor din secția de votare. Două voturi de fiecare familie!

Deci, pentru câteva sute de lei de fiecare membru al unei secții de votare din județ, oferiți de statul român!, UDMR ia în jur de 1.100 de voturi. La nivel național, se ajung la zeci și sute de mii de voturi, obținute prin astfel de manevre, permise de statul român. Să nu ne mai mirăm, în aceste condiții, când vom auzi, pe 7 decembrie, că UDMR a luat la Vaslui peste 1.000 de voturi!

Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri