CONTROL… Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit 95 de kilograme de aromă pentru narghilea, ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse în diverse locuri în cabina unui autocamion.

În ziua de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat, pentru a intra în țară, conducând un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova, cetățeanul P.S., din R. Moldova, în vârstă de 36 de ani.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în scopul sustragerii de la controlul vamal, în cabina autocamionului (sub patul cabinei, în frigider și pe rafturi, printre haine), cantitatea de 95 de pachete cu aromă de narghilea, cântărind un kilogram fiecare.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii produselor accizabile descoperite, în valoare totală de 14.250 lei, și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 de lei”,

a spus subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al SPF Vaslui.

Totodată, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 194 din 2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare, față de P.S.a fost dispusă măsura interdicției de intrare pe teritoriul României pe o perioadă de cinci ani.

Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri