IDEE… Candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Vaslui, Ciprian Pintilie, susține că știe cum să rezolve problema subsolurilor pline de apă, în care mișună șobolani. Este o situație, spune Pintilie, descoperită în mai toate colțurile orașului, pe care știe cum o va rezolva, dacă va ajunge la primărie.

„Stimați vasluieni, situația din subsolurile blocurilor din oraș este dezastruoasă. Sunt pline de mizerie și de șobolani care pătrund în scările blocurilor, de gândaci care ajung până în apartamente. De 30 ani, nu s-a făcut nimic în sensul acesta.

Oamenii cu care am discutat din toate zonele orașului nostru cunoșteau deja proiectul de igienizare, prin accesare de fonduri europene, propus de către echipa ProRomânia Vaslui, mi-au spus că acesta este principalul proiect pentru Vaslui care îi interesează și că îl vor vota pentru funcția de primar pe Pintilie Ciprian Vasile și echipa ProRomânia pentru Consiliul local Vaslui.

Acest proiect amplu se va desfășura în toate zonele orașului nostru și va fi pus în aplicare imediat de către o echipă de specialiști în accesare de fonduri europene, coordonata de mine, Pintilie Ciprian Vasile, totul fiind posibil dacă în data de 27 septembrie 2020 votul dvs. va fi acordat partidului ProRomânia.

„Curățenia este mama sănătății”. Acest proverb exprimă îndemnul la curățenie. De aici, rezultă că de curățenie depinde sănătatea noastră. Curățenia, fiind și un semn de civilizație, este necesar să o realizăm și să o păstrăm in fiecare loc. Curățenia ne ferește de boli, vom fi mai sănătoși și mai fericiți în familie”,

spune candidatul PRO România.
Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri