Cio Council Virtual Summit 2020. ├Än perioada 15-17 septembrie, CIO COUNCIL ╚Öi Revista CARIERE organizeaz─â a 8-a edi╚Ťie a Conferin╚Ťei Anuale a Asocia╚Ťiei CIO Council Rom├ónia pe tema ”Leadership-ul CIO ├«n noua ordine mondial─â VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).

├Än contextul creat de criza sanitar─â, edi╚Ťia din acest an va avea loc exclusiv ├«n mediul online, pe o platform─â dedicat─â ce reu╚Öe╚Öte s─â transfere din offline ├«n online experien╚Ťa prezent─ârilor, a dezbaterilor ╚Öi interac╚Ťiunilor cu care a fost obi╚Önuit─â comunitatea de IT din Rom├ónia, de la edi╚Ťiile precedente.

Cio Council Virtual Summit 2020. Transformarea digital─â

Transformarea digitală în aceste vremuri de pandemie generează noi modele de afaceri, noi structuri de organizare și un nou mod de gândire care privește procesele de business.

Utilizarea solu╚Ťiilor bazate pe Inteligen╚Ťa Artificial─â ├«n procesele de business ╚Öi ├«n domeniile de activitate noi, migrarea de neoprit c─âtre Cloud, adop╚Ťia pe scar─â larg─â a conceptelor de Analytics, 5G, Big Data ╚Öi Internet of Things creeaz─â un nou ecosistem al mediului de afaceri.

„Toate se transform─â, totul e volatil, nesigur, ambiguu ╚Öi extrem de complex: totul este VUCA. Este un moment favorabil pentru CIO, care ├«╚Öi poate transforma semnificativ rolul tradi╚Ťional, devenind totodat─â un partener de business proactiv ╚Öi strategic, care genereaz─â valoare ╚Öi cre╚Öte cifra de afaceri”, conform organizatorilor.

Cio Council Virtual Summit 2020. Trei secţiuni

Conferin╚Ťa din 2020 va include sec╚Ťiuni distincte, fiecare zi oferind acces la paneluri, prezent─âri, interviuri 1-1 pe o tem─â selectat─â din lista de priorit─â╚Ťi a CIO ├«n aceast─â perioad─â:

• 15 Septembrie: Tendin╚Ťe ╚Öi tehnologie

• 16 Septembrie: Strategiile securit─â╚Ťii cibernetice ├«n noua lume digital─â

• 17 Septembrie: Transformarea digital─â a afacerilor

Cio Council Virtual Summit 2020. Speakeri

Vor fi dezb─âtute provoc─ârile noilor paradigme induse de criza sanitar─â, evolu╚Ťia post-pandemic─â a afacerilor, solu╚Ťiile ╚Öi trendurile pe care trebuie s─â le adopte noii CIO ├«n viitor, al─âturi de invita╚Ťi de renume, speciali╚Öti din industria IT ╚Öi Global CIO de calibru din cadrul Asocia╚Ťiei EuroCIO:

• Dr. PAUL VIXIE, unul din ”p─ârin╚Ťii Internetului” ╚Öi autor al protocolului DNS

• SANDEEP SEN, Global CIO, Linde

• LUCIANO GUGLIELMI, Group CIO, Mondadori

• ANTON ROG, Head of the National Cyberint Center, SRI

• EMMANUEL GAUDIN, CIO, Lagard├Ęre

• Dr. TOBIAS H├ľLLWARTH, President, EuroCloud Europe

• Dr. JOHN McCARTHY, Reprezentant BCS Elite

Moderatorul evenimentului este Yugo Neumorni, Președinte CIO Council, CIO Urgent Cargus.

Informa┼úii privind ├«nregistrarea la conferin╚Ť─â se g─âsesc pe website-ul oficial www.cioconference.ro

Cite┼čte ┼či ┼×ansa pe care Rom├ónia nu trebuie s─â o rateze: Poate aduce 50 de miliarde de euro la PIB-ul ┼ú─ârii 

 

 

 

 

Articolul Cio Council Virtual Summit 2020 are loc în perioada 15-17 septembrie apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.

Articol original

0 comentarii:

Trimite╚Ťi un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri