Fashion House Outlet Cernica. Dezvoltatorul ┼či operatorul de magazine de tip outlet Fashion House Group a anun┼úat c─â va deschide un al doilea centru de tip outlet ├«n Rom├ónia p├ón─â ├«n prim─âvara anului 2021. Noul centrul se afl─â l├óng─â Cernica.

Fashion House Outlet Cernica va avea o suprafaţă de 13.000 mp. Construcţia noului outlet a început la începutul acestui an.

Centrul va cuprinde 59 de magazine, peste 50% din suprafaţă fiind deja închiriată.

Fashion House Outlet Cernica. Compania are un noul director de operaţiuni

Fashion House Center a mai anunţat că a numit-o pe Cornelia Nicolae în funcţia de director de operaţiuni retail în România.

Ea va fi responsabil─â de lansarea Fashion House Outlet Centre din zona Cernica, precum ┼či de cre┼čterea v├ónz─ârilor ┼či a traficului de clien┼úi din centrul outlet din zona Militari.

Experienţă profesională

Av├ónd 24 de ani de experien┼ú─â ├«n industria de fashion retail, Cornelia Nicolae se al─âtur─â grupului Fashion House, dup─â ce anterior a ocupat func┼úia de retail sales manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din aceast─â func┼úie, a condus opera┼úiunile retailerului din Rom├ónia, Turcia, Germania, Austria ┼či Polonia, gestion├ónd o echip─â de 350 de persoane ┼či contribuind la cre┼čterea semnificativ─â a veniturilor celor 59 de magazine ┼či ┼čapte outleturi din regiune.

Numirea Corneliei Nicolae reitereaz─â importan┼úa strategic─â pe care o are Rom├ónia ├«n planurile de dezvoltare ale Fashion House Group ┼či vine ├«n contextul investi┼úiilor anun┼úate recent pentru inaugurarea celui de-al doilea outlet din Bucure┼čti.

Fashion House Outlet Centre Militari

Fashion House Outlet Centre din Militari a fost prima investi┼úie a grupului ├«n Rom├ónia ┼či s-a deschis ├«n decembrie 2008.

Având o suprafaţă de 15.500 mp, centrul din Militari cuprinde peste 50 de magazine ale unor branduri renumite. În noiembrie 2020 urmează să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Cite┼čte ┼či Se deschide un nou magazin Decathlon, ├«n Br─âila Mall

 

Articolul Când se deschide Fashion House Outlet Cernica? apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.

Articol original

0 comentarii:

Trimite╚Ťi un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri