Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 3-31 august 2020.


Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020


Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în sud, dar și ușor mai coborâte în centru, vest și nord-vest.


Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și în zona montană aferentă. Excepție vor face regiunile nord-estice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.


Săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020


Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestui interval.


Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare, mai ales în jumătatea vestică a țării. În regiunile sud-estice, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


Săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020


Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.


Săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020


Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, în rest.


Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Thou shalt not spam!!!

Alte Stiri