Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un bărbat din municipiul Huși, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Hușiau stabilit că în perioada iunie – august a.c., bărbatul în vârstă de 44 de anibănuit de comiterea infracțiunilor i-ar fi adresat, în mod repetat, amenințări fostei sale soții, în vârstă de 36 de ani.

Totodată, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa, în cursul lunii iulie a.c., de către Judecătoria Huși, apropiindu-se la mai puțin de 100 de metri de persoana vătămată și de locuința acesteia și contactând-o telefonic în mod repetat.

În urma probatoriului administrat, la data de 24 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, ulterior acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articol original

Hușean arestat preventiv, după ce și-a hărțuit fosta soție și a încălcat ordinul de protecție
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un bărbat din municipiul Huși, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea unei hotărâr…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri