MERIT─é DIN PLIN!… Probabil, pu╚Ťini vasluieni ╚Ötiu ce a g─âsit ├«n comuna Dragomire╚Öti actualul primar D─ânu╚Ť Iacob, ├«n 2016, atunci c├ónd a intrat ├«n institu╚Ťie. Zero proiecte de asfaltare, zero proiecte europene, zero proiecte guvernamentale. Fosta conducere a prim─âriei, care a asuprit Dragomire╚Ötiul timp de 16 ani, nu l─âsase un metru de asfalt, nimic.

Drumuri proaste, inunda╚Ťii ├«n mai multe sate, c├ónd ploua toren╚Ťial, sate rupte de lume, ├«n care nu se putea ajunge, ├«n vremuri grele. Unde a ajuns acum Dragomire╚Ötiul? La un nivel al investi╚Ťiilor demn de luat ├«n seam─â, pentru c─â primarul D─ânu╚Ť Iacob (ALDE) ╚Öi-a f─âcut datoria cu v├órf ╚Öi ├«ndesat.

╚śi, DA!, spun s─âtenii, merit─â s─â fie votat pentru un al doilea mandat. Pentru c─â a dovedit c─â este omul potrivit la locul potrivit.

Primarul de Dragomire╚Öti, D─ânu╚Ť Iacob, ╚Öi-a depus candidatura, zilele trecute, pentru un al doilea mandat. N─âscut la 21 ianuarie 1967, ├«n satul care d─â numele comunei, acesta a f─âcut ╚Öcoala gimnazial─â acolo unde a v─âzut lumina zilei. Urmeaz─â apoi ╚Öcoala profesional─â, la Gala╚Ťi. ├Änc─â din adolescen╚Ť─â, are munca ”├«n s├ónge”. Este c─âs─âtorit ╚Öi are doi copii, ambii realiza╚Ťi ╚Öi „la casele lor”, cum spune chiar el.

Acum patru ani, ├«n 2016, a candidat pentru ╚Öefia Prim─âriei Dragomire╚Öti ╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â conving─â pe mul╚Ťi dintre cet─â╚Ťenii din comun─â s─â-l voteze, astfel c─â se instaleaz─â la c├órma comunit─â╚Ťii locale.

Multe are de gând să înfăptuiască, în cazul în care va fi reales, primarul Iacob.

Chiar el o spune:

„Vom pune piatra de temelie pentru C─âminul Cultural. Este un obiectiv absolut necesar pentru desf─â╚Öurarea diferitelor activit─â╚Ťi ├«ntr-un cadru propice. De asemenea, avem aprobare pentru asfaltarea a 4 km, pe DN 2F, ├«n satul Belzeni. Totodat─â, avem o por╚Ťiune de 1.5 km, ├«n satul Doagele, pe digul R├óului Lipova, care are de suferit dup─â fiecare ploaie.

Nu uit─âm asfaltarea a 3 km pe teritoriul a cinci sate (Vladia, R─âdeni, Dragomire╚Öti, Pope╚Öti ╚Öi Doagele), dar vom continua ╚Öi cu lucr─ârile pentru ap─â ╚Öi canalizare, deoarece comuna duce lips─â acut─â de ap─â potabil─â, ├«n urma secetei care a secat mai toate f├ónt├ónile”,

spune primarul Iacob.

Acesta men╚Ťioneaz─â c─â apa menajer─â urmeaz─â a fi deversat─â ├«n viitoarea canalizare de pe raza satelor R─âdeni ╚Öi Doagele.

Edilul comunei doreste ╚Öi s─â modernizeze c├óteva ╚Öcoli, pentru a le aduce la standardele actuale. A fost solicitat─â ╚Öi s-a aprobat la Compania Na╚Ťional─â de Investi╚Ťii (CNI) ridicarea unei gr─âdini╚Ťe moderne, cu 60 de locuri, la R─âdeni.

Totodat─â, se va continua extinderea re╚Ťelei de iluminat public, dar ╚Öi perfec╚Ťionarea colect─ârii gunoiului menajer prin achizi╚Ťionarea de tomberoane ╚Öi platforme betonate, dar ╚Öi a utilajelor cu ajutorul c─ârora s─â se colecteze gunoiul menajer de la cet─â╚Ťeni. De asemenea, primarul Iacob inten╚Ťioneaz─â s─â construiasc─â trei terenuri de sport, ├«n satele Vladia, R─âdeni ╚Öi Doagele.

„Continuitatea aduce performan╚Ť─â, consider eu. Orice schimbare poate fi o bucurie de moment a unei tabere. Pentru a aduce bun─âstare comunei, este nevoie de continuitate ╚Öi cunoa╚Öterea problemelor existente ├«n comun─â. Este necesar un efort sus╚Ťinut ╚Öi dovedit prin proiecte viabile.

V─â asigur c─â ├«mi voi continua activitatea cu o ╚Öi mai mare d─âruire. Am deja experien╚Ť─â ╚Öi cunosc foarte bine problemele existente ├«n comuna noastr─â”,

a ├«ncheiat primarul D─ânu╚Ť Iacob.

Pentru toate aceste realiz─âri, dar ╚Öi pentru urm─âtoarele, care urmeaz─â a fi implementate, primarul Iacob ├«i roag─â pe locuitorii Dragomire╚Ötiului ca, la alegerile din 27 septembrie, s─â voteze ALDE pe toate buletinele de vot. La urma-urmei, spun s─âtenii, este singura ╚Öans─â de dezvoltare a comunei. D─ânu╚Ť Iacob trebuie s─â continue, ca primar, modernizarea Dragomire╚Ötiului.

Articol original

0 comentarii:

Trimite╚Ťi un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri