HackITall 2019 va avea loc în perioada 23-24 martie

HackITall 2019. Primăvara vine cu multe surprize. Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București a anunțat că va organiza în perioada 23-24 martie unul dintre evenimentele sale emblematice. Este vorba de HackITall 2019.

”Voluntarii vă așteaptă în Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” din București pentru a lua parte la un nou challenge!”, au anunțat organizatorii evenimentului.

HackITall 2019. Calitățile necesare pentru participare

HackITall reprezintă un concurs de programare care pune la încercare calități ale participanțiilor. Printre acestea se regăsesc:

  • creativitatea
  • imaginația
  • capacitatea de lucru sub presiunea unui deadline impus
  • cunosțințe din domeniul IT

”LSAC Bucuresti organizează al șaselea episod al serialului HackITall. 24 de ore de coding pentru a găsi o idee care să impresioneze juriul format din reprezentanți Avira, sponsorul oficial și cel care propune tema competiției. De asemenea, și proba de algoritmică te așteaptă cu 6 ore de concurs la sfârșitul cărora Oracle Academy va alege câștigătorii, dar trebuie să te decizi, deoarece ai voie să concurezi doar la una dintre ele.Printre protagoniștii acestuia poți fi chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să stai cu ochii pe https://www.facebook.com/events/626863707761224/ pentru a fi primul care află ultimele noutăți”, au declarat organizatorii HackITall 2019.

HackITall 2019. 24 de ore pentru rezolvarea unei probleme

Echipele care vor concura vor avea 24 de ore să rezolve o problemă propusă de către sponsorul oficial. Este vorba de Avira, companie aflată în această poziție pentru a patra oară.

”Aflat la cea de-a șasea ediție, am considerat că este timpul pentru o surpriză: pe lângă proba deja cunoscută, cea de coding, va fi și cea de algoritmică. Aceasta va dura 6 ore și se va desfășura în același loc și în aceeași dată, sponsorul fiind Oracle Academy”, au mai anunțat organizatorii.

HackITall 2019. Condiții de înscriere

Pentru cele două provocări echipele vor fi formate din maximum trei membri.

Căpitanul va realiza înscrierea accesând http://hack.lsacbucuresti.ro/ până în data de 7 martie inclusiv.

Înregistrarea se va face la una dintre cele două probe.

Mai multe informații privind HackITall 2019 sunt disponibile pe: facebook.com/events/626863707761224/

Citește și Metrorex vrea să lanseze o aplicație mobilă

 

Articolul HackITall 2019 va avea loc în perioada 23-24 martie apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.Articol original