GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare. Unde se află acesta? - Reporter Stiri

Ultimele Stiri

12/02/2018

GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare. Unde se află acesta?

GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare. Unde se află acesta?

Rețeaua de saloane de înfrumusețare GETT’S a inaugurat un nou salon GETT’S Color Bar în centrul comercial Plaza România din București. Deschiderea a fost realizată în urma unei investiții de peste 165.000 euro.

Așadar, compania ajunge la 10 saloane deschise la nivel național.

Salon GETT’S Plaza România. Investiția

Bugetul mediu alocat pentru amenajarea saloanelor GETT’S este de 1.000 de euro/mp. Cu toate acestea, efectul inflației care se regăsește nu numai în costul materialelor, ci și în forța de muncă, dar mai ales în lipsa acesteia, au dus la o creștere a costurilor la 1.225 euro/mp.

Investiția a fost asigurată cu aportul partenerilor strategici, dar și din fonduri proprii.

Lucrările de amenajare au durat opt luni, dublu mediei estimate de investitori. Acest lucru a avut la bază complexitatea tehnică a amenajării salonului în spațiul mall-ului.

Salon GETT’S Plaza România. 135 de metri pătrați

Noul salon se întinde pe o suprafață interioară de 135 metri pătrați și 30 mp de terasă. Acesta păstrează linia industrială cu influențe interbelice ca o diferențiere de restul saloanelor brandului. S-au păstrat structurile metalice ce imită cuprul, placări de faianțe pe mobilier, tavanele deschise, luminile suspendate.

“Avem elemente pe care ne place să le regăsim dintr-un proiect în altul, dar ne place să aducem și elemente noi, pentru că nu ne plac proiectele standardizate, care depersonalizează relația cu clienții. Creăm în permanență un mediu nou pentru clienți prin îmbinarea mai multor factori: design nou, alternăm inclusiv brandurile cosmetice folosite de la un salon la altul, materialele, soluțiile, culorile. Marele avantaj al acestui spațiu este peretele-cortină, cu lumina spre exterior, care ne permite să ne jucăm cu spațiul și să oferim intimitate”, a explicat Lucian Miess, General Manager al saloanelor GETT’S.

Salon GETT’S Plaza România. Terasa salonului

Terasa va fi amenajată pentru a deveni și un spațiu de relaxare, funcționând ca și cafenea pentru clienții salonului.

În plus, pe lângă serviciile complete pentru doamne, salonul de patru stele va beneficia de un concept – GETT’S MEN Barber Shop – un shop în shop dedicat clientelei masculine, unde vor fi oferite servicii de barbering și grooming.

Salon GETT’S Plaza România. 128.000 clienți

“Ne bucurăm de creșteri mari pe segmentul de clienți, de la un an la altul. La sfârșitul anului 2016 am încheiat cu 93.240 clienți, la sfârșitul lui 2017 cu 115.070 clienți, iar pentru 2018 previzionăm 128.000 clienți/an/servicii. Deși pe fondul deschiderii și de locații noi, să nu uităm că este foarte greu sa obții creștere în locații deja mature, noi având locații de 18 ani”, a continuat Lucian Miess.

Estimările arată că salonul va ajunge la break even în șase luni de la deschidere. Totodată, urmează ca întreaga investiție să fie recuperate în decurs de 4-5 ani.

Citește și Revolut România ajunge la 100.000 de utilizatori

 

 

Articolul GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare. Unde se află acesta? apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thou shalt not spam!!!