Anunțul RADET privind perioadele cu ger - Reporter Stiri

Ultimele Stiri

12/01/2018

Anunțul RADET privind perioadele cu ger

Anunțul RADET privind perioadele cu ger

RADET a anunțat că la sediul instituţiei, a avut loc comandamentul comun RADET – ELCEN – PMB. Întâlnirea a fost organizată în scopul reducerii și rezolvării reclamaţiilor apărute in ultima perioadă in rândul consumatorilor cu privire la slaba calitate a agentului termic pentru încalzire.

Caldură București RADET. Măsuri anunțate

Au fost analizate cauzele care au dus la apariţia acestor neajunsuri și au fost luate măsuri de normalizare a situaţiei.

Prin urmare, RADET a anunțat că, având în vedere perioada care urmează, care s-a anunţat a fi cu temperaturi deosebit de coborâte, au fost stabilite următoarele măsuri:

– atât Dispeceratele de sector, cât și serviciul Telverde vor prelua in mod operativ reclamaţiile primite de la consumatori;

– RADET va asigura personal suplimetar in perioada ce urmează pentru a interveni in mod prompt la toate avarile survenite, astfel încât să fie redus disconfortul creat consumatorilor;

– ELCEN va asigura parametrii necesari de funcţionare solicitaţi de RADET in funcţie de condiţiile meteo (temperatura exterioară, viteza vânt, etc.)

– stocurile de combustibil sunt asigurate atât la nivelul ELCEN, cât și la nivelul RADET, la valorile stabilite in contractele de furnizare a gazelor naturale;

– in cazul in care situaţia o va impune, se va recurge la consumul de păcură pentru asigurarea vârfurilor de consum la capacităţile termice ELCEN;

– Centrala Termica Casa Presei aparţinând RADET este pregatită de asemenea pentru
funcţionarea in condiţii de timp friguros;

– In cazul ninsorilor abundente, RADET va acţiona cu utilajele proprii in vederea asigurării deszăpezirii căilor de acces la locaţiile proprii (sedii, puncte termice, centrale termice).

Caldură București RADET. Atenționare meteo

Anunțul RADET vine în contextul în care până pe 2 decembrie, vremea se va menține deosebit de rece.

Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor. În plus, în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade). Cel mai frig va fi în nordul, nord-estul și centrul României, local în sud și est și izolat în rest.

Citește și Industria de software, printre puținele domenii din România care performează la standarde occidentale

 

 

Articolul Anunțul RADET privind perioadele cu ger apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thou shalt not spam!!!