Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019 - Reporter Stiri

Ultimele Stiri

10/11/2018

Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

Policolor a anunţat că a finalizat lucrărilor la structura de rezistență a noii fabrici. Unitate este construită pe un teren de 2,5 hectare, situat în vestul Capitalei. Noua fabrică urmează să fie finalizată în luna aprilie a anului 2019.

În noua unitate Policolor vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.).

Fabrica Policolor Bucureşti: Valoarea investitiei este de 5,4 milioane euro.

Policolor este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele.

Prin noua fabrică, compania își va crește cu 130% capacitatea de producție proprie. Per total, Policolor va produce 11.000 de tone pe an, cât este în prezent, la 26.000 de tone pe an.

”Noul complex are prevăzut și un depozit propriu, la standarde de top pentru depozitare, cu sisteme de gestionare, picking și livrare performante pentru o desfacere optimă și performantă a produselor din stoc”, declară Dave Jordan, CEO al grupului Policolor – Orgachim.

Fabrica Policolor Bucureşti: Ecoterm, compania care execută lucrarea

Lucrarea este executată de compania Ecoterm. Aceasa a fost desemnată la începutul veri antreprenor general și constructor al fabricii și depozitelor Policolor.

În noua unitate, doar depozitele vor ocupa 3.500 de metri pătrați.

Investiţia are drept scop creșterea calității și cantității de produse fabricate de Policolor, precum și capacitatea de a livra mai repede soluțiile către clienți.

Noua locație Policolor va avea şi spații mai generoase pentru dezvoltare și inovație. Astfel, vor fi create noi laboratoare de cercetare. În cadrul acestora, specialiștii departamentului de Research & Development vor lucra la diversificarea portofoliului de produse și branduri.

Fabrica Policolor Bucureşti: Produse şi servicii

Policolor oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei, sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom. Compania oferă ş sisteme profesionale pentru construcţii in gama DEKO Professional, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, dedicate service-urilor auto, in gamele Klar, Emaur si Silverpol, precum si acoperiri performante destinate industriei.

Citeşte şi Policolor are un nou director de marketing: Cine este Camelia Dragomirescu?

 

Articolul Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019 apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thou shalt not spam!!!