Cursuri gratuite de Sales & Marketing în Iași pentru pasionații de vânzări

Pe o piață a forței de muncă în care profesioniștii sunt tot mai absenți, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc, Optima, va organiza a doua ediție „ISell by Optima”, singurul curs gratuit susținut de specialiști practicanți în domeniul Sales & Marketing în Iași.

Chiar dacă angajatorii își doresc forță de muncă tânără, Optima investește inclusiv în persoanele care vor să-și construiască o carieră în vânzări, deși au activat în alte domenii până în acest moment.

ISell by Optima a fost gândit în special pentru tinerii în căutarea vocației profesionale, pentru cei care doresc să facă primii pași în carieră, dar și pentru toți cei care își doresc noi provocări și care vor să facă tranziția către zona de vânzări” a declarat Daniel Mereuță, director general Optima.

Diplome de profesioniști în vânzări pentru absolvenții training-ului

În prima ediție a evenimentului care a avut loc la Iași la sfârșitul lunii septembrie, cursanții au avut ocazia să-și descopere punctele tari pe baza cărora pot construi o carieră de succes în domeniul Sales & Marketing. Absolvenții cursului au obținut o diplomă de abilități de comunicare și interacțiune în vânzări.

„A fost o experiență grozavă. Mi-am făcut prieteni noi, am învățat lucruri noi, mi-a schimbat părerea în bine în legătură cu `vânzătorii`. Am lucrat atât individual cât şi în echipă, ceea ce a fost super interactiv. Şi cred cu sinceritate că o sa îmi fie de folos. De asemenea, îndrumătorii noştri au fost grozavi, sinceri, prietenoşi şi deschişi. Le mulțumesc mult pentru momentele minunate oferite în acele 4 zile împreuna cu ei şi cu, colegii. Vă recomand cu încredere. Încercați şi nu o să vă pară rău”, spune Luiza – Maria Buta, participant.

Formatul evenimentului a fost gândit de profesioniști astfel încât informațiile să fie acumulate și consolidate în special prin activități practice. Accentul a fost pus pe abilitățile de comunicare în conversațiile de vânzare cu clienții.

Trainingul de formare în domeniul vânzărilor este un serviciu gratuit pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Pe durata a patru zile, cursanții își pot descoperi și dezvolta talentele de vânzări.

„Despre acest curs de vânzări pot spune că mi-a oferit oportunitatea de a mă redescoperi și de a-mi dezvolta abilitatea de a convinge”, susține Mădălina Andreea Profir, participant.

Trainingul de vânzări Optima – un prim pas spre angajare

Cei care vor obține rezultate bune la evaluările de după aceste training-uri, pot face parte din echipa Optima, alături de alți oameni proactivi și perseverenți sau să primescă recomandări pentru un job în vânzări. „Este un eveniment special pentru cei care doresc să-și descopere talentele pentru vânzari”, este de părere Marian Stirbescu, vânzător și trainer.

În acest moment, Optima are posturi disponibile atât pentru cei aflaţi la începutul carierei, cât şi pentru cei cu experienţă. Aici le puteți găsi pe toate.

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti, fiind membră în Association of Business Service Leaders (ABSL). În prezent, în Optima activează 350 de angajați în centrele din București, Iași si Brasov. Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro. Grupul Next Capital are acţionariat majoritar românesc, iar minoritar fondul de investiţii britanic North Bridge Capital Partners.

Articolul Cursuri gratuite de Sales & Marketing în Iași pentru pasionații de vânzări apare prima dată în Pedagoteca.Articol original