Muzeul Bucatelor Ascunse. Lidl a pregătit un eveniment special pentru clienţii săi

Retailerul Lidl organizeză, în perioada 13-29 septembrie, Muzeul Bucatelor Ascunse. Mai exact, este vorba de o expoziție gastronomică prin care se doreşte conservarea tradiţiilor culinare, prin intermediul rețetelor românești.

Cei care își doresc să descopere bucătăria românească tradiţională își pot rezerva locul la unul dintre tururi Muzeului Bucatelor Ascunse pe site-ul Lidl.

Muzeul Bucatelor Ascunse este deschis în București, pe Calea Victoriei Nr. 46.

Muzeul Bucatelor Ascunse. Ce produse cuprinde?

Expoziţia culinară cuprinde rețete ale unor preparate specifice diferitelor zone ale României. Aceste produse au fost descoperite de retailer în încercarea de a afla un nou produs care să ajungă în magazinele Lidl, sub brandul Cămara Noastră.

Lidl a fost prima companie care a dezvoltat un produs nou împreună cu unul dintre clienții săi. Astfel, urmând o rețetă a unei gospodine, compania a produs la scară industrială un preparat care până atunci era unul artizanal. Este vorba de pelteaua de gutui Lidl.

Muzeul Bucatelor Ascunse. Un nou concurs Lidl

De asemenea, şi în acest an, Lidl și-a propus să aducă din nou în magazinele sale un produs tradiţional românesc. Astfel, în martie, a lansat o nouă ediție a campaniei Căutătorii de Cămări. Românii au fost invitaţi să trimită rețete ale unor preparate specifice anumitor regiuni ale României.

Rețeta câștigătoare va deveni un nou produs Cămara Noastră. Produsul câştigător va fi anunțat în octombrie, anul curent.

Toate produsele care s-au înscris în această campanie au fost „reunite” de Lidl în ceea ce poartă numele de Muzeul Bucatelor Ascunse.

Expoziţia își propune să conserve tradițiile culinare româneşti din ce în ce mai puțin păstrate. De asemenea, Muzeul Bucatelor Ascunde vrea să aducă românii mai aproape de gustul autentic românesc.

Muzeul Bucatelor Ascunse. Marca proprie Cămara Noastră

Cămara Noastră este marca proprie creată de Lidl. Scopui ei este de a celebra gustul autentic românesc.

„Realizate împreună cu cei mai buni furnizori autohtoni, după rețete românești, produsele Cămara Noastră respectă nu doar tradiția, ci și cele mai înalte standarde de calitate”, spun reprezentanţii Lidl.

Citeşte şi Figurinele Stikeez revin la LIDL. Cât timp se găsesc în magazine?

 

 

Articolul Muzeul Bucatelor Ascunse. Lidl a pregătit un eveniment special pentru clienţii săi apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.Articol original