Spaces, furnizor de spații de lucru creative, a devenit unul dintre chiriașii primei clădiri din complexul Campus 6, pe care dezvoltatorul imobiliar Skanska o va finaliza în trimestrul trei din 2018, tranzacție de închiriere intermediată de către compania de consultanţă CBRE.

În clădirea Campus 6.1, International Workspace Group (deținătorul brandurilor Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office) va implementa în România un nou concept de spații de lucru flexibile, denumit „Spaces”. Acesta este dedicat companiilor și start-up-urilor și oferă medii de lucru care sporesc creativitatea. Compania va implementa acest concept în cei 3.100 de metri pătrați închiriați în clădirea Campus 6.1, imediat după finalizarea acesteia.

„Faptul că IWG plc, cel mai mare furnizor de soluții pentru spații de lucru flexibile din lume, a ales Campus 6 ca loc în care să implementeze Spaces, un concept aparte, vine ca o confirmare a faptului că proiectele noastre anticipează și răspund nevoilor din ce în ce mai diverse ale pieței. Campus 6 oferă un mediu de lucru creativ în care angajații companiilor și antreprenorii pot lucra și relaționa, fiind conceput ca un hub social, cu zone verzi de interacțiune dotate cu prize electrice, Wi-Fi și multiple inovații, iar implementarea unui asemenea concept este o potrivire firească ce va pune în valoare atât proiectul nostru, cât și valorile Spaces”, declară Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property România.

Situat în imediata apropiere a Universității Politehnice, chiar la intersecția a două mari bulevarde din București, asigurând un acces foarte bun la mijloacele de transport în comun și nenumărate facilități în jur, Campus 6 are parte de un interes crescut din partea companiilor care plănuiesc să-și mute operațiunile sau să se extindă în zona centru-vest, aflată în plină dezvoltare.

„Oamenii sunt mult mai productivi și mai de succes într-un mediu de lucru plăcut, sociabil și inspirant. Spaces oferă acest lucru. Spaces oferă membrilor oportunitatea de a-și lua carierele în propriile mâini, iar evenimentele organizate de noi le permit să se implice în modul de viață al Spaces. În timp ce personalul nostru are grijă de toată logistica de zi cu zi a locului de muncă, membrii noștri sunt liberi să se conecteze și să devină creativi”, a spus Country Manager-ul Spaces Romania, Ramona Predescu (Iacob).

Campus 6 include patru clădiri de birouri, oferind o suprafață totală închiriabilă de 81.000 de metri pătrați, prima clădire urmând a fi livrată în trimestrul al treilea din 2018. Clădirile 2, 3 și 4 vor fi certificate WELL.

Proiectul va include 7.000 metri pătrați de zone verzi, un amfiteatru care va găzdui întruniri de business și sociale, restaurante și cafenele cu terase, dar și o pistă de alergat situată pe acoperișurile Campus 6.2 și Campus 6.3.

 Articol original

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri