REWE deschide un nou magazin Penny Market. Unde este situată unitatea?

REWE România continuă planul de extindere al reţelei și deschide un nou magazin Penny Market în Mangalia. Astfel, rețeaua de magazine va ajunge la 225 de spații deschise. Cel de-al doilea magazin Penny Market din acest oraş este amplasat pe strada Oituz, nr. 81-83, are un spațiu de vânzare de 854 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 23:00 și duminică între 08:00 – 21:00.

În plus, noul magazin dispune și de un număr de 48 de locuri de parcare.

Inaugurarea magazinului Penny Market din Mangalia aduce o inovație în domeniul construcțiilor – acoperișul este verde. Este cel de-al doilea magazin de acest tip Penny, primul magazin cu acoperiș verde fiind în Agigea. Beneficiile pe care un acoperiș de acest tip le aduce clienților, angajaților și locuitorilor din zonă sunt legate de diminuarea consumului de energie, reținerea unei cantități importante de apă pluvială, dar și reducerea zgomotului și a efectului de insulă urbană. Avantajele unui acoperiș verde sunt semnificative, fiind de un mare ajutor în protejarea mediului înconjurător.

Având un design modern și elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.

Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

 

 Articol original