Europa primeste refugiati
Multe sunt stirile cu refugiati din Orientul Mijlociu care incearca sa ajunga in Europa. Goniti de razboaie si neajunsuri, acestia incearca sa gaseasca un viitor mai bun si mai sigur tocmai in tarile raspunzatoare de situatia lor.
Informativ: anul acesta 300000 de refugiati au incercat sa treaca Marea Mediterana. Dintre acestia cel putin 2500 si-au pierdut viata. Europa nu a mai avut o criza a refugiatilor din timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand aproape 500000 de evrei eliberati din lagare nu au mai avut case.
Cu cateva zile in urma au fost descoperite cadavrele a circa 150 de refugiati din Siria, Libia, Palestina si Sudan. Multi dintre cei care si-au pierdut viata in apele marii sunt copii. Ziarele au scris, televiziunile au vorbit, Facebook a decis sa stearga pozele cu acestia. Mai mult, sunt libere (pe FB) articolele si parerile celor care ii urasc si ii denigreaza pe acesti batuti de soarta, fie din cauza rasei lor, fie din cauza religiei.
Acesta este un rapuns pentru toti cei care au scris aberatii de genul "emigrantii au bani", "emigrantii sunt imbracati bine", "emigrantii au telefoane mobile scumpe", "emigrantii au mai multi bani ca turistii", "emigrantii au drepturi prea multe", "emigrantii vor sa construiasca scoli, moschei etc" s.a.m.d. Sper ca odata si odata veti intelege ca un parinte care-si risca viata sa si viata copiilor sai o face pentru ca nu are de ales. O face pentru ca, daca nu pleca din tara lui, poate fi mai rau.

Copil refugiat naufragiat

Copil refugiat naufragiat

Copil refugiat naufragiat

Copil refugiat naufragiat

Copil refugiat naufragiat

Copil refugiat naufragiat
Va prezentam aceste poze in speranta ca, poate, vor sensibiliza un pic si pe cei care ii urasc atat de mult pe emigranti, musulmani, cei de alte rase ori religii si pe toti cei pe care nu-i inteleg pentru ca probabil nici nu au incercat vreodata sa-i inteleaga.

Facebook sterge pozele refugiatilor naufragiati
Multe sunt stirile cu refugiati din Orientul Mijlociu care incearca sa ajunga in Europa. Goniti de razboaie si neajunsuri, acestia incearca sa gaseasca un viitor mai bun si mai sigur tocmai in tari…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri