Cum sa descarci filme si muzica de pe Youtube

filme si muzica
filme si muzica
Am gasit recent 2 situri de a caror exista nu stiam si cu ajutorul carora am reusit descarca videoclipuri in formatul original (video) precum si doar sunetul, in format MP3. E drept, exista destule programe ori plugin-uri/extensii de browsere, insa aceste situri fac totul singurele su nu este nevoie, deci, de a instala vreun software si de a incarca memoria ori HDD-ul calculatorului pentru a descarca muzica de pe Youtube.
Pentru a nu mai lungi vorba, cele doua situri sunt:

  • KeepVid - de aici puteti descarca filme de pe numeroase situri de gazduire fisiere video, nu doar de pe Youtube (Vimeo, Dailymotion, etc)
  • SnipMP3 - de aici puteti descarca doar sunetul videoclipurilor gazduite de Youtube si alte siturie (muzica, deci) in format MP3
Cele doua situri sunt gratuite si va ofera posibilitatea de a alege tipul fisierului de descarcat, fie el video ori audio (3GP, FLV, MP4, WEBM, MP3).
In aceeasi ordine de idei, daca nu ati descoperit deja, Youtube - care se bat (inca) cu pumnul in piept ca apara drepturile de autor si nu permite descarcarea materialelor incarcate (filmele) - este plin de filme de lung metraj, unele dintre ele destul de noi.