Stire buna pentru blogeri: Google a activat recent o noua optiune pentru siturile Blogger care va permite publicarea (share link) in mod automat a noilor articole pe pagina Google +. Pagina de Google Plus poate fi pagina personala (profilul dvs Google+) ori pagina sitului dvs (asemanator paginilor Facebook).
Initial, odata cu aparitia Google+, articolele de pe blogurile Blogger puteau si raspandite pe paginile Google Plus dupa publicare - fereastra de Share aparea imediat dupa publicarea noului articol. Acum insa, publicarea articolelor pe pagina de Google+ se face automat.
Pentru a activa acest serviciu faceti un click pe butonul Google+ din panoul de administrare al blogului si bifati casuta "Automatically share after posting" - in cazul in care interfata este in limba romana si nu stiti engleza :) este vorba de prima casuta. In poza de mai jos este bifata si casuta a treia iar acest lucru inlocuieste formatul comentariilor initiale cu cel al comentariilor Google Plus, facand mai usor de raspandit paginile blogului in reteaua de socializare Google Plus, de catre cei care comenteaza pe blog.
Automatically share after posting
Automatically share after posting


Cum sa publici articolele Blogger automat pe pagina Google Plus
Stire buna pentru blogeri: Google a activat recent o noua optiune pentru siturile Blogger care va permite publicarea (share link) in mod automat a noilor articole pe pagina Google +. Pagina de Google…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri