TumblrPentru a importa un blog Tumblr intr-un blog Blogger, va trebui sa urmati 3 pasi.
Din pacate, deoarece Tumblr (inca) nu ofera posibilitatea de a exporta continutul blogurilor gazduite din interfata de administrare a acestuia, va trebui sa apelam la Wordpress. Iata ce trebuie sa faceti:
  1. Creati un blog Wordpress si importati continutul blogului Tumblr - faceti acest lucru din panoul de administrare, la unelte. Tot de aici, dupa ce s-a efectuat importul postarilor, descarcati continutul noului blog Wordpress.
  2. Mergeti pe situl Wordpress2Blogger si convertiti fisierul xml (Wordpress) descarcat mai sus intr-un fisier de import/export Blogger - acest serviciu este gratuit. Astfel veti obtine un al doilea fisier xml ce va contine toate postarile blogului Tumblr si poate fi importat in blogul gazduit de Google (Blogger).
  3. In final, din panoul de administrate al Blogspot (Setari > Altele) importati fisierul (compatibil Blogger) descarcat mai sus.
Asa puteti importa Tumblr in Blogger.

Cum sa transferi un blog Tumblr catre Blogger in 3 pasi
Pentru a importa un blog Tumblr intr-un blog Blogger, va trebui sa urmati 3 pasi. Din pacate, deoarece Tumblr (inca) nu ofera posibilitatea de a exporta continutul blogurilor gazduite din interfata …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri