Am mai scris despre cum sa-ti faci reclama gratuita pe siturile sociale in articolul referitor la AddMeFast. Intre timp am mai descoperit si alte situri ce ofera servicii similare. Unele dintre acestea sunt chiar superioare AddMeFast.
In continuare, o lista cu aceste situri de schimb de like-uri, tweet-uri... si siturile sociale pe care puteti sa va faceti publicitate foosind serviciile lor:
 1. SocialClerks.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, diigo, site personal
 2. FriendRise.com - twitter, facebook, vimeo, youtube, site personal
 3. TwiEnds.com - twitter, instagram
 4. YouLikeHits.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, diigo, instagram, myspace, stumbleupon, reverbnation, site personal
 5. AddMeFast.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, site personal
 6. LetGetMoreFollowers.info - twitter
 7. HitFollow.info - twitter
 8. PlusFolower.info - twitter
Social media advertising
Pentru a clarifica, ma refer aici la acele situri prin intermediul carora puteti face schimb de like-uri, tweet-uri, re-tweet-uri, views s.a.m.d., in functie de situl social pe care doriti sa va faceti publicitate. De exemplu, pentru ca altii sa va placa (LIKE) pagina de Facebook, dvs va trebui sa placeti alte pagini. Aveti posibilitatea de a alege aceste pagini, nu sunteti obligat sa faceti click pe butonul Like fara a sti despre ce este vorba.
Aceste situri care intermediaza aceste servicii opereaza in baza uneui punctaj acumulat si apoi cheltuit de catre membrii lor. Asadar veti castiga un anumit numar de puncte pentru toate operatiile pe care le efectuati (like, tweet, etc) si apoi vet icheltui aceste puncte 'platindu-i' pe ceilalti membri care, la randul lor, vor scrie despre situl/serviciile voastre pe paginile lor sociale (Twitter, Facebook, Digg, Diigo, Youtube ...). Deasemenea, exista posibilitatea ca dvs sa stabiliti propriul pret; interesul este deci sa cumpari ieftin si sa vindeti scump operatiile efectuate.
  Trebuie sa mentionez ca nu incerc sa fac reclama acestor situri si nu garantez ca, in momentul in care cititi acest articol, siturile acestea inca ofera servicii de publicitate gratuita pe siturile sociale sau ca mai exista. De altfel, va atentionez ca ultimele 3 situri din lista par a fi identice si ca, daca doriti sa va stergeti contul creat, va trebui sa va folositi de numele de utilizator si parola Twitter. Eu personal nu as introduce aceasta parola decat pe situl Twitter.
  Un alt site care va poate aduce un numar de fani pe Twitter este TwitterCounter.com. Acesta ofera un widget ce poate fi integrat pe pagina dvs si care arata numarul fanilor unui profil Twitter.
Scurt update: nu folositi toate aceste servicii deodata - este posibil ca Twitter sa considere ca faceti spam si sa va restrictioneze accesul sau chiar sa va baneze. Parerea mea este sa incepeti cu cele mai importande, unul cate unul. Incercati o aplicatie odata la 2-3 zile si apoi din setarile Twitter revocati accesul acesteia pentru a nu mai putea posta in numele dvs. In final ramaneti cu 2-3 aplicatii active, cele mai populare, dintre cele din fruntea listei.Cele mai bune servicii de reclama gratis pe siturile sociale
Am mai scris despre cum sa-ti faci reclama gratuita pe siturile sociale in articolul referitor la AddMeFast . Intre timp am mai descoperit si alte situri ce ofera servicii similare. Unele dintre ace…

1 comentarii:

 1. Cu http://4pub.ro poti obtine like-uri pe Facebook rapid, sigur, usor si GRATIS! Sistemul nostru de schimb social este complet GRATIS si va fi asa mereu!

  RăspundețiȘtergere

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri