Add Me Fast
Add Me Fast
 Am gasit recent un sit interesant care, cu putin efort depus zilnic, va poate ajuta sa castiga cativa vizitatori pe paginile dvs. sociale. Cred ca nu mai este nevoie sa subliniez importanta paginilor sociale in advertising si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). Situl - AddMeFast - faciliteaza, printre altele, schimbul de fani ai paginilor sociale ale membrilor sitului.
 De exemplu, portalul nostru are pagina de Facebook www.atat.ro, cred ca vizitatorii fideli stiu deja acest lucru. Dupa ce am creat contul AddMeFast, am adaugat aceasta pagina (de pe Facebook) la categoria My Sites (vorbesc, bineinteles, de situl AddMeFast). Am ales tipul paginii FB Page & Web Likes, am adaugat un titlu si URL-ul paginii si am setat costul per click (adica LIKE).
 La inregistrarea pe sit am primit 100 de puncte. Cu aceste puncte ii voi plati pe cei care imi vor place pagina de Facebook, cu suma setata mai sus, la CPC (cost per click). Eu am setat 3 si deci dintr-o suta de puncte voi putea obtine 33 de fani, presupunand ca nu mai am si alte pagini setate la My Sites ci doar una, cea de Facebook.
 Prin urmare am 100 de puncte pe care le pot folosi pentru a plati fanii oricarui tip de pagina pe care o voi crea: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Youtube, StumbleUpon s.a.m.d. Cand aceste puncte se vor termina - si asta explica si cine sunt cei care v-au facut click pe Like, adica cei pe care i-ati platit cu puncte sa va fie fani - aveti posibilitatea sa:
  1. cumparati puncte, a.i. pagina dvs. sociala va ramane in sistem (cca. 25$/5000pct, scump)
  2. castigati puncte gratis, fie devenind dvs. fan al paginilor altora (cel putin 10 pe zi) SI accesandu-va contul zilnic (Daily Bonus), fie vizitand paginile altora automat (Website Hits)
 Poate parea o pierdere de vreme pentru cei care deja au pagini sociale cu zeci si sute de mii de fani, insa pentru cei care sunt la inceput si de abia au creat o pafina Facebook, de exemplu, este o metoda gratuita si rapida de a atrage cateva sute sau mii de fani si de a va face pagina sociala cunoscuta in reteaua respectiva.
 Daca doriti, incercati AddMeFast - este gratuit - si scrieti-ne rezultatele obtinute in casuta de comentarii de mai jos.

Cum sa-ti faci reclama gratis pe siturile sociale
Add Me Fast  Am gasit recent un sit interesant care, cu putin efort depus zilnic, va poate ajuta sa castiga cativa vizitatori pe paginile dvs. sociale. Cred ca nu mai este nevoie sa subliniez imp…

1 comentarii:

  1. puteti utiliza ca metoda de publicitate gratuita si site-urile de anunturi gratuite . unul dintre ele propune o campanie in acest sens

    accesati linkul : http://www.t-anunt.ro/publicitate-gratuita-pe-prima-pagina/

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri