HootSuite
HootSuite.com
Portalul nostru de stiri publica automat stirile de pe sit (si multe altele) pe Twitter si Facebook si cautam de mult o metoda sa le publicam si pe Google Plus. Apropos, avem deci, si pagina Google+ :) Pana la urma am gasit aceasta metoda.
Pentru a publica articole dintr-un feed RSS ori ATOM pe pagina Google Plus am folosit un serviciu tert, si anume HootSuite. Hootsuite este un serviciu gratuit ce va permita sa:
  1. conectati contul HootSuite cu siturile de socializare precum Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace chiar si cu Wordpress si mixi
  2. importati articole dintr-un oarecare feed (Atom, Rss) pe paginile siturilor de socializare pe care le-ati conectat cu HootSuite.
Daca doriti sa publicati articole din feed-uri automat pe pagina Google+, conectati-va contul Google+ la HootSuite; presupunand ca v-ati creat deja un cont HootSuite. Apoi faceti un click pe Settings > RSS/Atom (stanga-jos). In fereastra ce se va deschide adaugati feed-ul din care doriti sa importati (click pe semnul +).
  • Feed URL = adresa feed-ului RSS sau Atom
  • Profiles to send feed items to = selectati profilul sitului de socializare in care doriti sa publicati articolele automat
  • When new posts are found, send up to = Alegeti cate articole doriti sa fie publicate
  • Prepend text to each message (20 chars max) = Introduceti un text (optional) inaintea textului articolului
  • URL shortener for links = Alegeti ce domeniu doriti sa se foloseasca pentru a crea URL-ul scurt
  • Click pe Save Feed
Asta e tot. De acum inainte lasati HootSuite sa se ocupe de publicarea articolelor pe pagina dvs. de Google Plus. Daca doriti un exemplu vizitati pagina Google+ a portalului. Articolele care au textul HootSuite in dreapta titlului sunt cele publicate automat de catre HootSuite.

Cum sa publici articole din feed-uri automat pe pagina Google Plus
HootSuite.com Portalul nostru de stiri publica automat stirile de pe sit (si multe altele) pe Twitter si Facebook si cautam de mult o metoda sa le publicam si pe Google Plus . Apropos, avem dec…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri