Adf.ly este alta alternativa Adsense pe care o testez in prezent si care promite sa aduca un castig sigur. Adf.ly ofera, precum Bit.ly, un serviciu de scurtare al URL-urilor lungi (short url). Noutatea si respectiv castigul vine din faptul ca, atunci cand cineva deschide (face click pe) url-ul scurt, acesta incarca, mai intai, o alta pagina web ce va fi afisata 5 secunde, si apoi destinatia initiala.
Cu Adf.ly puteti castiga bani online in 2 feluri:
  1. Transformand link-urile de pe situl dvs. in link-uri adf.ly - lucru foarte usor de facut prin inserarea unui mic script java oriunde in pagina dvs. Puteti, deasemenea, specifica care link-uri (domenii) sa fie transformate in link-uri adf.ly si care nu; astfel puteti alege ca doar legaturile externe sa aduca profit, si nu cele interne, pentru a nu stanjeni  vizitatorii sitului dvs. cu reclame sacaitoare.
  2. Prin inlocuirea, pur si simplu, a reclamelor adsense, cu banerele de afiliat adf.ly. Adf.ly ofera si un sistem de afiliere si promite 20% din castigul membrilor adusi de dvs. in sistem, pe viata. Mai exact, daca cineva se inregistreaza pe adf.ly folosind link-ul dvs de afiliat, veti primi 20% din profitul acestuia, pe toata durata vietii ...sau a existentei contului, bineinteles.
.............................
Ok, se pare ca n-am citit prea bine termenii lor si mi-au banat contul. Vina a fost a mea. Oricum, nu fac altul pentru ca nu se prea merita. Din cate imi amintesc de ultima data cand am verificat castigul de pe adf.ly, acesta era extrem de mic. Incercati-l, totusi, daca sunteti in cautarea unei alternative adsense.

Adfly short url castig maxim
Adf.ly este alta alternativa Adsense pe care o testez in prezent si care promite sa aduca un castig sigur. Adf.ly ofera, precum Bit.ly, un serviciu de scurtare al URL-urilor lungi (short url). No…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri