Reseller Web Hosting

Daca tineti minte, Adsense oferea in trecut optiunea de a va parca domeniile si de a afisa reclamele lor pe acestea. In prezent se pare ca au renuntat la aceasta ... si prin asta au pierdut destui clienti.
Mai exact, sa presupunem ca aveti un domeniu pe care nu aveti timp sa-l administrati; poate aveti deja situri la care lucrati, poate situl domeniului respectiv a fost o idee proasta si nu are vizitatori prea multi sau poate vreti doar sa castigati bani de pe urma lui. In acest caz va sugeram sa deveniti reseller de servicii web: gazduire, achizitionare domenii web, ets.
O companie care ofera servicii de reseller este ResellerPanel si prin faptul ca nu trebuie sa platiti nimic pentru a deveni reseller, spre deosebire de ceilalti care va cer mai intai sa cumparati spatiul/banda de pe server pentru a o re-vinde, ofera o optiune net superioara celor de genul parked domains.
Sa zicem ca veti folosi (probabil ca sunt destule) retele de publicitate in care veti 'parca' domeniul dvs si acestia il vor folosi pentru a afisa reclamele lor. In acest caz veti castiga un mic procent, de obicei se plateste per click, si asta timp de o luna, maxim, pana cand toti fostii vizitatori vor sti ca pe domeniul dvs nu se mai gaseste situl pe care obisnuiau sa-l viziteze ci doar reclame.
Aici intervine ResellerPanel, care va ofera aceeasi posibilitate, de a gazdui domeniul dvs, insa nu va plateste per click, ci per vanzare. Astfel veti fi platit atata timp cat clientul trimis de situl dvs catre ResellerPanel ii va plati pe acesti. Si cum webmasterii platesc, de obicei, pe perioade lungi de timp (nimeni nu vrea sa-si mute siturile de colo-colo, nu-i asa?), de minim un an de zile, veti avea un venit constant din vanzarile pe care le veti aduce.
In plus, ResellerPanel va ofera posibilitatea sa alegeti design-ul sitului dvs si sa-l modificati dupa cum doriti. Si mai mult, puteti sa va creati un cont doar pentru a testa cum va arata situl dvs. si ii puteti asocia mai tarziu domeniul pe care doriti sa-l folositi; ResellerPanel ofera gratuit subdomeniile lor - un exemplu este Gazduire Site.
Alte informatii despre ResellerPanel:

  • puteti gazdui/crea oricate situri doriti, fiecare cu un design diferit
  • puteti seta propriile dvs tarife de gazduire web, pentru fiecare domeniu/magazin in parte
  • plata se face rapid prin Paypal, lunar
  • puteti folosi banerele de afiliat si filmele oferite de  ResellerPanel si pe alte situri
  • puteti folosi API-ul  ResellerPanel daca doriti sa integrati serviciul de reseller in situl dvs (gazduit de dvs)
Creati un cont Reseller Panel + subdomeniu gratuit