Feed-ul RSS (care de fapt e ATOM :)) pentru etichetele blogurilor gazduite de Blogger este il veti gasi la adresa urmatoare:
http://blog.blogspot.com/feeds/posts/default/-/ETICHETA-LABEL
Am incercat sa-l gasesc in sursa blogurilor Blogger insa nu apare, nici macar in sursa paginii unei anumite etichete (in exemplul de mai sus, pe pagina http://blog.blogspot.com/search/label/ETICHETA-LABEL). Prin urmare am facut cateva cautari pe internet si se pare ca toti stiau de existenta feed-urilor labels in afara de mine... omul cat traieste'nvata.
Asa ca am decis sa scriu si acest mic articol, pentru cei care cauta si nu gasesc feed-ul Blogger-ului pentru etichete, poate vor gasi articolul acesta si le va fi util. Probabil nu mai e nevoie sa explic, insa pentru a fi mai sigur ca s-a inteles: inlocuiti ETICHETA-LABEL cu eticheta de pe blogul dvs., cea careia doriti sa-i aflati feed-ul si, bineinteles, log.blogspot.com cu adresa blogului dvs.

Feed RSS pentru Blogger labels
Feed -ul RSS (care de fapt e ATOM :)) pentru etichetele blogurilor gazduite de Blogger este il veti gasi la adresa urmatoare: http://blog.blogspot.com/feeds/posts/default/-/ETICHETA-LABEL Am incerc…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri