Am hotarat sa scriu despre asta deoarece vad ca s-a ajuns la AT@T cautandu-se aceasta informatie. Mai exact, cineva a cautat "cum importi postari mai mari de 2 mb in wordpress" cu Google si a ajuns la situl atat.ro. Asadar, pentru a nu mai lungi vorba...
Wordpress are, in zilele astea, o limita de 15 MB pentru fisierele ce pot fi importate - fisierele care la randul lor au fost exportate tot dintr-un script Wordpress. Acestea pot include postarile, paginile, comentariile (adica tot) sau doar postarile unei anumite categorii. Problema este, daca aveti un fisier de export enorm de mare - articles.atat.ro are vreo 400MB - cum il puteti importa in Wordpress daca acesta are limita de 15 MB!?
Pe scurt, aveti nevoie de un program care va imparti fisierul XML de export al Wordpress-ului in mai multe fisiere de 15 MB... sau de mai mult, daca Wordpress.com vor creste limita in viitor. Programul, singurul gratuit pe care eu l-am gasit se numeste WXR File Splitter si a ajuns la versiunea 1.51. Il veti gasi pe situl rangerpretzel.com, situl autorului programului.
WXR File Splitter este extrem de mic si de simplu, putand fi folosit fara prea multe instructiuni. Totusi, sa fiu mai sigur ca reusiti:
WXR File Splitter
WXR File Splitter - instructiuni
  • Faceti click pe Open WXR File si alegeti fisierul exportat anterior din Wordpress
  • Setati marimea fisierelor in care va fi impartit acesta la Split file into parts of
  • Total number of files va va spune cate fisiere vor rezulta
  • Click pe Split Files
  • Atat!
Importati apoi fisierele rezultate mai sus in Wordpress, unul cate unul.

Cum sa importi postari mari in Wordpress
Am hotarat sa scriu despre asta deoarece vad ca s-a ajuns la AT@T cautandu-se aceasta informatie. Mai exact, cineva a cautat " cum importi postari mai mari de 2 mb in wordpress " cu Google …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri