Pentru a edita etichetele unui blog Blogger (sau labels, cum le numeste Blogger, in loc de tags), va trebuie sa parcurgeti cateva simple etape. Practic, pentru a va explica in mare, in loc sa editati o anumita eticheta, va trebui sa adaugati noua eticheta tuturor postarilor ce contin eticheta veche si apoi s-o stergeti pe cea din urma.
Etichete Blogger
Etichete Blogger
Asadar, iata ce va trebui sa faceti:
  • mergeti pe pagina de administrare a postarilor (folosim noua interfata): Posts
  • din meniul All labes din dreapta sus (langa casuta de cautare) alegeti eticheta pe care doriti s-o modificati - vor fi afisate postarile/articolele ce sunt etichetate cu respectiva expresie
  • bifati casuta de deasupra listei de articole pentru a selecta toate postarile
  • imediat in dreapta acestei casute se gaseste meniul drop-down cu etichetele postarilor selectate - faceti un click pe el apoi selectati (click) New label...; scrieti si salvati noua eticheta, ce va fi aplicata tuturor articolelor selectate (adica toate)
  • tot din meniul etichetelor articolelor selectate, dupa ce ati adaugat eticheta noua, selectati-o pe cea veche - aceasta va fi stearsa de pe toate articolele selectate (din nou, toate)
Atentie la acest ultim pas - folosind noua interfata, Blogger va sterge automat.etichetele pe care faceti click.
Cum sa modifici etichetele blogului Blogger
Cum sa modifici etichetele Blogger-ului


Cum sa editezi etichetele sau tagurile (labels) blogului Blogger
Pentru a edita etichetele unui blog Blogger (sau labels, cum le numeste Blogger, in loc de tags), va trebuie sa parcurgeti cateva simple etape. Practic, pentru a va explica in mare, in loc sa editati…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri