Jump Break
Jump Break
Blogger a introdus si el excerpt (de ceva vreme), ca si Wordpress. Probabil ca cei care au blog pe Blogger de ceva vreme stiu deja. Insa cum sunt si altii care de abia si-au deschis cont Google si/sau creat un blog Blogger, am sa scriu totusi cum sa poate folosi excerpt in Blogger, pentru a nu fi nevoie sa pierdeti timp descoperind singuri.
Pentru a nu da impresia ca au preluat ideea de la Wordpress sau de la celelalte servicii de blogging, Google foloseste termenul de jump break.
Aveti doua posibilitati de a folosi jump break in Blogger:
  1. Editati postul HTML (Edit HTML) si inserati codul <!--more--> dupa excerpt.
  2. Editati normal (Compose) si inserati jump break facand un click pe icoana din meniul de editare (vezi poza de la finalul articolului.
Astfel, folosind jump break, pe toate paginile blogului blogger, in afara de pagina articolului propriu-zis, va fi afisat doar textul articolului pana la jump break, asa cum functioneaza si excerpt-ul Wordpress-ului.
Jump Break - the Blogger's excerpt
Jump Break - the Blogger's excerpt
...si daca va intrebati de ce poza de mai sus este in spaniola (sau portugheza?!?), asta e pentru ca mi-era lene sa fac un screenshot si am ales sa folosesc o poza de pe alt sit :)

Cum sa folosesti excerpt in Blogger (jump break)
Jump Break Blogger a introdus si el excerpt (de ceva vreme), ca si Wordpress . Probabil ca cei care au blog pe Blogger de ceva vreme stiu deja. Insa cum sunt si altii care de abia si-au deschis co…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri