Ca sa nu lungesc povestea prea mult, am sa scriu pe scurt. Am avut cont la Bidvertiser timp de cativa ani. Banerele lor, care de multe ori nu se incarca si ingreuneaza navigarea pe situri, nu au adus niciodata profit. Am considerat ca poate este din cauza siturilor, amplasarii, etc; asa ca am facut un experiment. Pe o pagina unde se afla o reclama Adsensa ce-mi genera cca. 100$/zi, am inlocuit aceasta reclama cu cea a Bidvertiser. Rezultatul a fost 1$ si ceva maruntis (!?!).
   Sa nu se inteleaga ca-mi place Adsense sau ca-l recomand, nici de departe. De fapt m-au si banat de vreo 4 ori, ultimele lor motive fiind neclare sau pur si simplu minciuni... dar despre magariile celor de la Google Adsense voi vorbi mai incolo.
  Bidvertiser, daca ar fi o companie care ar lucra cinstit, ar fi afisat si mi-ar fi oferit un castig cat de cat apropiat de cel al Adsense. In plus, de multe ori pe statisticile Bidvertiser vedeam click-uri inregistrate pe anumite reclama, insa nici o incasare - nici macar un cent.
  In fine, m-a banat Adsense din motive doar de ei stiute (sunt renumiti pt., asta si pt. faptul ca nu raspund la email-uri... niciodata) si am gandit ca ar fi bine sa integrez, in locul lor, Bidvertiser. Poate, ma gandeam, daca apar pe toate paginile, va fi castigul mai mare, nu doar 1-2$. Nu a fost sa fie. Mai mult, datorita numarului mare de vizitatori al portalului (despre AT@T vorbesc), mi-au inchis si acestia contul pe motiv ca le-as fi "atacat serverele".
  Nu am inteles niciodata logica acestei concluzii a lor: cum as putea eu si ce interes as avea sa le atac serverele, daca eu ma bazam pe ei si pe buna lor functionare pentru a castiga un ban cinstit?! Nici ei nu au putut raspunde si au adoptat tactica Google: nu au raspuns lol
  Una dintre parerile mele este ca serverele lor de mana a doua nu au putut suporta traficul sitului si asta le-a dat peste cap, probabil, mai intai statisticile sitului iar apoi resursele serverului. Asta ii face, evident, neprofesionisti si de evitat pentru cei care doresc alternative adsense.
  Alta parere este ca totul a functionat perfect d.p.d.v. al resurselor Bidvertiser si poate si castigurile s-au inregistrat corect de aceasta data (deoarece am lasat reclamele lor pe portal cateva zile). Vazand aceste castiguri de cateva sute de dolari - presupun ca erau cat de cat apropiate cu cele Adsense - au decis pur si simplu sa imi inchida contul pentru a nu-mi mai face plata, invocand acest motiv stupid (vezi poza de mai jos). In plus, nu ca pe Google i-as crede cand afirma asta, dar Bidvertiser, spre deosebire de Adsense, nu spun ca ar avea vreo politica de restituire a banilor catre advertiseri in cazul click-urilor frauduloase s.a.m.d.... sau a "atacurilor impotriva serverelor venite din partea publisherilor" - inca o data, LOL Asadar, banii i-au incasat ei si deci sunt scammeri.
  Scammeri, neprofesionisti sau idioti - Bidvertiser, alegeti un motiv pentru care mi-ati banat contul!
Bidvertiser Scam
Bidvertiser Scam
Dupa ceva vreme, cei de la Bidvertiser probabil s-au saturat sa mai gaseasca "motive" celor carora le-au banat conturile si le-au confiscat incasarile, asa ca au decis sa nu mai faca posibila trimiterea de mesaje. De acum inainte, oricine incearca sa trimita un mesaj va primi eroarea SECURITY CODE is required! - adica este necesara introducerea codului de securitate pentru a le trimite un mesaj.
Problema este insa ca pe acea pagina nu exista posibilitatea introducerii vreuni cod de securitate si, bineinteles, nu este afisat nici un astfel de cod.
Bidvertiser SCAM
Cata nerusinare!

Bidvertiser fac scam
Ca sa nu lungesc povestea prea mult, am sa scriu pe scurt. Am avut cont la Bidvertiser timp de cativa ani. Banerele lor, care de multe ori nu se incarca si ingreuneaza navigarea pe situri, nu au ad…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri